Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Met ingang van komend voetbalseizoen presenteert Jack van Gelder de nieuwe voetbaltalkshow 'Rondo' op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Verder zie je ook Bodega El Sierd en natuurlijk Peptalk.

Jack in Rondo en Peptalk

Samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten bespreekt van Gelder alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen in Rondo. Je ziet het iedere zondagavond van 21.30 uur tot 22.30 uur. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het sportpraatprogramma 'Peptalk'. Het nieuwe seizoen van Peptalk start op maandag 5 september en kijk je van 19.00 uur tot 20.00 uur op Ziggo Sport.

Bodega El Sierd

De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items én de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire commentatorstem een eigen podium waarop hij zijn passie deelt. In 'Bodega El Sierd' laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien. Vanaf 22 augustus is het nieuwe programma wekelijks 25 minuten lang te zien vanaf 20.00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal.

Premier League en Primera Division

Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese voetbalcompetities van Europa: de Premier League en de Primera División. Op de gratis sportzender zie je de topduels uit die competities, terwijl op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal vijf wedstrijden uit de Engelse Premier League en vier wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live te zien zijn. In de meeste gevallen geven analytici vanuit de studio een voorbeschouwing op de wedstrijden. Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet zijn de wisselende presentatoren. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Bert van Marwijk, Wim Kieft, Youri Mulder en nog vele anderen. 

Deportivo United

Iedere zaterdag zie je op Ziggo Sport van 15.30 uur tot 20.30 uur Deportivo United. Bas van Veenendaal neemt de presentatie voor zijn rekening. Naast vaste gast Jan Boskamp schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe programma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer. Deportivo United is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round Up

Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma 'Round Up'. In ruim een uur krijg je alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities voorgeschoteld. Daarnaast zie je korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Wytse van der Goot verzorgt de presentatie op zowel Ziggo Sport als Ziggo Sport Totaal.

 

Agenda

5 jaar Ziggo Dome met Marco

Vrijdag 23 juni - 19.00 uur

Ziggo en Vodafone vieren feest, want de Ziggo Dome is jarig: 5 jaar alweer! Genoeg reden voor twee f

John Fogerty

Woensdag 28 juni - 20.00 uur

Op woensdag 28 juni komt Creedence Clearwater Revival zanger en gitarist John Fogerty naar Nederland

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

Het gras van Wimbledon

Maandag 3 juli

‘Thirty-love.’ ‘Advantage Miss Kerber.’ ‘Game Federer.’ Je hoort

F1 Grand Prix van Oostenrijk

Vrijdag 7 juli

Spectaculairder dan vorig jaar kan het niet worden in Oostenrijk: de inhaalactie van Hamilton,

F1 Grand Prix van Groot-Brittannië

Vrijdag 14 juli

Silverstone is het decor van de tiende Formule 1-race van het seizoen. Snelt Lewis Hamilton in zijn

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Golf

Afslaan op de U.S. Open

Van 12 tot en met 18 juni komt de golfwereldtop samen voor de 117e U.S. Open in Erin, in de buurt van Milwaukee, Wisconsin. Het is de eerste keer dat het toernooi daar wordt gehouden.

Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Golf

Plons!

Liters aan angstzweet hebben de vijver bij Hole 17 in Sawgrass al gevuld. Hoeveel ballen belanden er dit jaar in?

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Real Madrid - Barcelona

Yes! Het is weer tijd voor de mooiste wedstrijd in de beste competitie ter wereld! En nog superspannend ook want de uitslag kan weleens bepalend zijn voor de competitie!