Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Met ingang van komend voetbalseizoen presenteert Jack van Gelder de nieuwe voetbaltalkshow 'Rondo' op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Verder zie je ook Bodega El Sierd en natuurlijk Peptalk.

Jack in Rondo en Peptalk

Samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten bespreekt van Gelder alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen in Rondo. Je ziet het iedere zondagavond van 21.30 uur tot 22.30 uur. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het sportpraatprogramma 'Peptalk'. Het nieuwe seizoen van Peptalk start op maandag 5 september en kijk je van 19.00 uur tot 20.00 uur op Ziggo Sport.

Bodega El Sierd

De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items én de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire commentatorstem een eigen podium waarop hij zijn passie deelt. In 'Bodega El Sierd' laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien. Vanaf 22 augustus is het nieuwe programma wekelijks 25 minuten lang te zien vanaf 20.00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal.

Premier League en Primera Division

Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese voetbalcompetities van Europa: de Premier League en de Primera División. Op de gratis sportzender zie je de topduels uit die competities, terwijl op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal vijf wedstrijden uit de Engelse Premier League en vier wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live te zien zijn. In de meeste gevallen geven analytici vanuit de studio een voorbeschouwing op de wedstrijden. Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet zijn de wisselende presentatoren. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Bert van Marwijk, Wim Kieft, Youri Mulder en nog vele anderen. 

Deportivo United

Iedere zaterdag zie je op Ziggo Sport van 15.30 uur tot 20.30 uur Deportivo United. Bas van Veenendaal neemt de presentatie voor zijn rekening. Naast vaste gast Jan Boskamp schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe programma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer. Deportivo United is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round Up

Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma 'Round Up'. In ruim een uur krijg je alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities voorgeschoteld. Daarnaast zie je korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Wytse van der Goot verzorgt de presentatie op zowel Ziggo Sport als Ziggo Sport Totaal.

 

Agenda

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli - 10.00 uur

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Neil Diamond

Zondag 10 september

Op 10 en 23 september komt Neil Diamond met zijn 50 Year Anniversary World Tour naar de Ziggo Dome.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Tennis

Het gras van Wimbledon

‘Thirty-love.’ ‘Advantage Miss Kerber.’ ‘Game Federer.’ Je hoort het vaker tijdens tennistoernooien, maar nergens klinkt het Britser en traditioneler dan op Wimbledon. Het toernooi begint op 3 juli.

Tennis

Klaar voor de tenniszomer

Wat doe je als proftennisser om je voor te bereiden op Wimbledon? Je oefent op gras. Of je trekt je daar weinig van aan en je gaat vlammen op de gravelbanen van Roland Garros. Voor beide is wat te zeggen.

Golf

Plons!

Liters aan angstzweet hebben de vijver bij Hole 17 in Sawgrass al gevuld. Hoeveel ballen belanden er dit jaar in?