Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Met ingang van komend voetbalseizoen presenteert Jack van Gelder de nieuwe voetbaltalkshow 'Rondo' op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Verder zie je ook Bodega El Sierd en natuurlijk Peptalk.

Jack in Rondo en Peptalk

Samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten bespreekt van Gelder alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen in Rondo. Je ziet het iedere zondagavond van 21.30 uur tot 22.30 uur. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het sportpraatprogramma 'Peptalk'. Het nieuwe seizoen van Peptalk start op maandag 5 september en kijk je van 19.00 uur tot 20.00 uur op Ziggo Sport.

Bodega El Sierd

De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items én de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire commentatorstem een eigen podium waarop hij zijn passie deelt. In 'Bodega El Sierd' laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien. Vanaf 22 augustus is het nieuwe programma wekelijks 25 minuten lang te zien vanaf 20.00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal.

Premier League en Primera Division

Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese voetbalcompetities van Europa: de Premier League en de Primera División. Op de gratis sportzender zie je de topduels uit die competities, terwijl op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal vijf wedstrijden uit de Engelse Premier League en vier wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live te zien zijn. In de meeste gevallen geven analytici vanuit de studio een voorbeschouwing op de wedstrijden. Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet zijn de wisselende presentatoren. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Bert van Marwijk, Wim Kieft, Youri Mulder en nog vele anderen. 

Deportivo United

Iedere zaterdag zie je op Ziggo Sport van 15.30 uur tot 20.30 uur Deportivo United. Bas van Veenendaal neemt de presentatie voor zijn rekening. Naast vaste gast Jan Boskamp schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe programma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer. Deportivo United is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round Up

Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma 'Round Up'. In ruim een uur krijg je alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities voorgeschoteld. Daarnaast zie je korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Wytse van der Goot verzorgt de presentatie op zowel Ziggo Sport als Ziggo Sport Totaal.

 

Agenda

Let's Dance

Zaterdag 18 november - 20.30 uur

Let's Dance zal op 18 november 2017 de Ziggo Dome wederom veranderen in de grootste discotheek van N

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Sport

Alle ballen verzamelen!

Geniet je ook elke week van het tophockey uit de Hoofdklasse? Dan kun je in december bij ons je hart ophalen. Van 1-10 december doet Ziggo Sport live verslag van de finaleronde van de HWL voor mannen.

Rugby

Rugby: Autumn Internationals

Rugby's finest! In de Autumn Internationals spelen de beste rugbylanden tegen elkaar. De Europese grootmachten ontvangen de toppers uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Eer en bekers staan op het spel.

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Vechtsport

Verhoeven vs Ben Saddik

Na de korte en gewonnen strijd tegen Antonio Bigfoot Silva in China, verdedigt Rico Verhoeven zijn Glory-titel bij de zwaargewichten. Op 9 december staat hij in Ahoy tegenover Jamal Ben-Saddik tijdens Glory Redemption.