Docu: Sport Toppers

Docu: Sport Toppers

Van 1 tot en met 4 maart beleef je elke avond de docu Sport Toppers bij Ziggo Sport. Je ziet de sporters die op hun eigen manier bijzonder zijn. Voorbeelden? Bad Boy Ballotelli, Arjen Robben als linksbenige held, en David Beckham, die met Victoria het perfecte koppel vormt.

Bad Boys

Presentatrice Fatima Moreira de Melo behandelt de 15 grootste bad boys uit de sportwereld. Sporters die in het veld opzien baren. Maar vooral ook daarbuiten. Onder anderen Paul Gascoigne, John McEnroe en Mario Balotelli passeren de revue.

Sport Toppers, aflevering 1: Bad Boys - 01/03, 18.30 uur bij Ziggo Sport


Lefties

In deze aflevering komen de 15 beste linkshandige of –benige topsporters voorbij. Linkshandig zijn als sporter heeft absoluut zijn voordelen. De onvoorspelbaarheid van een 'leftie' maakt dat zijn tegenstanders zich vaak moeten aanpassen. Bekende namen zijn Rafael Nadal, Arjen Robben en Manny Pacquiao.

Sport Toppers, aflevering 2: Lefties - 02/03, 18.30 uur bij Ziggo Sport

Clubeigenaren

Bij sport speelt geld tegenwoordig een steeds grotere rol. Steeds vaker duiken er steenrijke eigenaren in verschillende soorten en maten op. In deze aflevering komen 15 opmerkelijke clubeigenaren aan bod. Silvio Berlusconi is een bekend voorbeeld, maar ook Jay Z en Florent Malouda zijn momenteel in het bezit van een sportclub.

Sport Toppers, aflevering 3: Clubeigenaren - 03/03, 17.55 uur bij Ziggo Sport


Mooiste stelletjes

De laatste jaren is de interesse voor spelersvrouwen enorm gegroeid. Waar zij eerst nog anoniem op de tribune plaatsnamen om hun geliefde te steunen, worden ook zij steeds vaker opgemerkt door de media. In deze aflevering de top 15 WAGs, oftewel Wives And Girlfriends. Wie veroverde het hart van Cristiano Ronaldo en wie viel er voor de looks van Peter Crouch?

Sport Toppers, aflevering 4: Mooiste stelletjes - 04/03, 18.30 uur bij Ziggo Sport