Zes kanalen vol sport

Zes kanalen vol sport

Een abonnement op FOX Sports biedt je toegang tot zes kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Er zijn drie kanalen voor de Eredivisie en drie kanalen voor internationale sporten. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan rechtstreekse wedstrijden van de NHL en MLB, de beste tennistoernooien, Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie is het live-voetbalkanaal van Nederland. Van iedere speelronde zie je hier alle Eredivisie-wedstrijden elke week live. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten, bijgestaan door een team van deskundige analisten.

En dat is nog niet alles. Volg dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. En bekijk de belangrijkste doelpunten uit de Eredivisie, Jupiler League en Bundesliga in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag. Op zaterdag worden de belangrijkste voetbalonderwerpen besproken in De Eretribune en verder zie je De Tafel van Kees, het KNVB bekertoernooi, boeiende voetbaldocumentaires en nog veel meer.

FOX Sports International
Bij FOX Sports International kijk je op drie kanalen volop internationaal live topvoetbal uit onder andere de Barclays Premier League, Bundesliga, UEFA Europa League en buitenlandse bekertoernooien zoals de FA Cup, DFB-Pokal en de finale van de Copa del Rey. Bovendien bekijk je met ingang van het seizoen 2015/2016 de Bundesliga, live en exclusief.

Blader door de FOX Sports TV Gids