Zes kanalen vol sport

Zes kanalen vol sport

Een abonnement op FOX Sports biedt je toegang tot zes kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Er zijn drie kanalen voor de Eredivisie en drie kanalen voor internationale sporten. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan rechtstreekse wedstrijden van de NHL en MLB, de beste tennistoernooien, Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie is het live-voetbalkanaal van Nederland. Van iedere speelronde zie je hier alle Eredivisie-wedstrijden elke week live. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten, bijgestaan door een team van deskundige analisten.

En dat is nog niet alles. Volg dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. En bekijk de belangrijkste doelpunten uit de Eredivisie, Jupiler League en Bundesliga in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag. Op zaterdag worden de belangrijkste voetbalonderwerpen besproken in De Eretribune en verder zie je De Tafel van Kees, het KNVB bekertoernooi, boeiende voetbaldocumentaires en nog veel meer.

FOX Sports International
Bij FOX Sports International kijk je op drie kanalen volop internationaal live topvoetbal uit onder andere de Barclays Premier League, Bundesliga, UEFA Europa League en buitenlandse bekertoernooien zoals de FA Cup, DFB-Pokal en de finale van de Copa del Rey. Bovendien bekijk je met ingang van het seizoen 2015/2016 de Bundesliga, live en exclusief.

Blader door de FOX Sports TV Gids

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.