Annuleer
Ontdek het beste op televisie

Ontdek het beste op televisie

Een wedstrijd van het Nederlands elftal. De première van het nieuwe seizoen van Sherlock. Soms wil je dingen niet een dag later zien, maar meteen. Omdat je er de volgende dag over mee wilt praten.

In de vorige eeuw keken we nog wel eens naar een ‘avondje AVRO’. Tegenwoordig zijn we van het serieschranzen. En van de filmpjes op Dumpert of YouTube. Toch is de gewone televisie nog springlevend. Want de handbalfinale van de Nederlandse vrouwen wil je natuurlijk live zien. Net als die race van Max Verstappen. En als je de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Sherlock niet wil missen, ga je er toch klaar voor zitten. Om er live over mee te twitteren. Of om het een dag later met je vrienden of collega’s door te nemen. Sport verbroedert. Tv-kijken vaak ook.

Al het moois op tv

Om te voorkomen dat je iets mist op tv, helpen we je hier herinneren dat die niet te missen wedstrijd of seriestart op de buis komt. En wat de Zender van de Maand is bijvoorbeeld. Misschien wist je niet eens dat je die ook bij Ziggo kon kijken.

Toch even niets op tv? Kijk dan of je een mooie film of serie kunt vinden.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht

Uit de kelder van de democratie

Vanuit de kelders van het Binnenhof maken dertig jonge journalisten verkiezings-tv: De Tweede Kelder. Voor jongeren van hun leeftijd. Omdat die niet de meest enthousiaste stemmers zijn. En omdat het kan.

Films & Series

Sherlock was terug

Er is geen zaak die Sherlock Holmes niet kan oplossen. Observerend en deducerend ziet hij de kleinste details en lost zo samen met Watson de ene na de andere zaak op.

Foto's: © Bart Heemskerk
Club Ziggo Live

Terugblik: Sting in Club Ziggo

Op 14 november gaf Sting een intiem optreden voor zijn fans in Club Ziggo ter ere van zijn nieuwe album 57th & 9th. Geniet hier nog even na van deze exclusieve albumpresentatie.

Films & Series

Ontdek het beste op je TV

Ontdek de films en series van Ziggo On Demand, Movies & Series, HBO en Film1. Lekkere actie, regelrechte blockbusters, romantische komedies en gezellige kinderfilms.