Topvoetbal bij Ziggo Sport Totaal

Topvoetbal bij Ziggo Sport Totaal

De bal rolt. En hoe! In september zie je bij Ziggo Sport Totaal weer prachtige wedstrijden uit de Europese topcompetities.

Premier League

Superspektakel uit Engeland! Op 10 september beleef je de kraker tussen Manchester United en Manchester City. Oftewel Mourinho vs. Guardiola. Een week later kijk je rechtstreeks naar Chelsea - Liverpool en op 24 september zie je hoe kampioen Leicester City op bezoek gaat bij het Manchester United van onder meer Zlatan Ibrahimovic. Dat wordt smullen!

De Premier League beleef je bij Ziggo Sport Totaal.

Champions League

De groepsfase van de Champions League barst zoals gewoonlijk los in september. Je kunt in deze maand op liefst vier verschillende avonden genieten van het beste voetbal ter wereld. Aanschouw grootmachten als titelhouder Real Madrid, Barcelona, Bayern München en nieuwkomer Leicester City. De bescheiden club werd afgelopen seizoen tot ieders verbazing kampioen en mag daarom dit jaar aantreden in het prestigieuze miljoenenbal.

Primera División

In de Primera División zie je wekelijks Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid en nog veel meer topploegen voorbij komen. Tijdens de midweekse speelronde van 21 september staat de epische strijd tussen Barcelona en Atlético op het programma, terwijl je op dezelfde avond geniet van Real Madrid - Villarreal!

WK Kwalificatie

De kwalificatieduels voor het WK staan voor de deur. Na het mislopen van het EK is er eigenlijk geen andere optie voor Oranje dan zich te kwalificeren. Geen makkelijke opgave voor Blind. Ook wereldkampioen Duitsland en Europees kampioen Portugal zullen ondanks hun titels de kwalificatieduels gewoon moeten afwerken. Het WK 2018 vindt plaats in Rusland.

Ziggo Sport Totaal maakt interlandvoetbal leuker dan ooit. Met het vermakelijke schakelprogramma Ziggo Sport Switch mis je geen doelpunt. En uiteraard kun je ook op de andere kanalen afstemmen om een interland in zijn geheel live te zien.

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Guus Meeuwis

Zaterdag 2 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Formule 1

Formule 1-Afterparty

Het Formule 1-seizoen 2017 zat weer boordevol spektakel en we zaten er bij Ziggo Sport het hele jaar bovenop. We gooien het Formule 1-café op 1 december nog één keer open om uitgebreid terug te blikken.

Tennis

Davis Cup-finale

België gaat in en tegen Frankrijk proberen voor de eerste keer in de geschiedenis de Davis Cup te winnen.

Voetbal

Real Madrid - Barcelona

Wat een heerlijke wedstrijd om de kerstvakantie mee te beginnen! De kraker aller krakers in Spanje tussen Real Madrid en Barcelona.

Ziggo Sport

WK handbal vrouwen

Na zilver op het wereldkampioenschap in 2015 en het Europees kampioenschap in 2016 tegen Noorwegen, wordt het hoog tijd dat onze Oranje handbalsters eindelijk eens afrekenen met de Scandinavische sta-in-de-weg!