Zomers racegeweld bij Ziggo Sport Totaal

Zomers racegeweld bij Ziggo Sport Totaal

De F1 GP van België, NASCAR en IndyCar

Voor het nodige racegeweld reizen we in augustus af naar onze zuiderburen en de VS. Met F1, NASCAR en IndyCar.

Formule 1 Grand Prix van België

26-28 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak. De machtige Grand Prix van België op het befaamde circuit van Spa-Francorchamps staat op het programma en dat betekent smullen. Vorig jaar verbaasde Max Verstappen de wereld met onmogelijk geachte inhaalmoves in zijn Toro Rosso. Nu rijdt ons supertalent in de veel betere Red Bull en is een podiumplek realistisch!

NASCAR

7, 20 en 28 augustus

Op zondag 20 augustus staat een van de populairste NASCAR-races van het seizoen op het programma. Op het sfeervolle circuit Bristol Motor Speedway zien de toeschouwers op de steile tribunes met een ondergaande zon hoe de daredevils de strijd aangaan in de Bass Pro Shops NRA Night Race. Het feit dat de sponsoren het gebruik van wapens (NRA, National Rifle Association) en vishengels (Bass Pro Shops) aanmoedigen laten we maar even buiten beschouwing. We concentreren ons liever op de razende snelheid en kunde van de rijders.

IndyCar

21 en 27 augustus

De IndyCar is razend populair in de Verenigde Staten en ook in Nederland zijn er enorm veel liefhebbers van deze autosport. In augustus geniet je tweemaal van de raceklasse. Op de 21e gaan de coureurs de strijd aan tijdens de ABC Supply 500 op de Pocono Raceway in Pennsylvania. Zes dagen later brullen de motoren op de Firestone 600 op de Texas Motor Speedway in Fort Worth.

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Formule 1

Formule 1-Afterparty

Het Formule 1-seizoen 2017 zat weer boordevol spektakel en we zaten er bij Ziggo Sport het hele jaar bovenop. We gooien het Formule 1-café op 1 december nog één keer open om uitgebreid terug te blikken.

Tennis

Davis Cup-finale

België gaat in en tegen Frankrijk proberen voor de eerste keer in de geschiedenis de Davis Cup te winnen.

Voetbal

Real Madrid - Barcelona

Wat een heerlijke wedstrijd om de kerstvakantie mee te beginnen! De kraker aller krakers in Spanje tussen Real Madrid en Barcelona.