Meer Ziggo Sport Totaal in augustus

Meer Ziggo Sport Totaal in augustus

Diamond League en WTA Cincinnati

In augustus bij Ziggo Sport Totaal: Diamond League met Dafne Schippers en tennistoppers bij WTA Cincinnati.

Diamond League

25 en 27 augustus

Met de Olympische Spelen nog in de benen mogen de atleten zich weer opmaken voor de Diamond League. Op 25 augustus strijden ze in Lausanne en twee dagen later is Parijs het decor. Dafne Schippers heeft de twee evenementen in haar agenda staan, al hangt deelname van de regerend wereldkampioen op de 200 meter nog wel af van haar fysieke gesteldheid na de Spelen in Rio. Hoe dan ook wordt het een groot spektakel!

WTA Premier Cincinnati

Vanaf 18 augustus

Het WTA Premier-toernooi van Cincinnati is een van de meest aansprekende evenementen bij het vrouwentennis. Met meer dan 2 miljoen euro aan prijzengeld is het na de US Open het grootste toernooi van de Verenigde Staten. De afgelopen twee jaar pakte Serena Williams de eindzege en de Amerikaanse zal ook dit keer willen knallen. Bij een nieuwe zege evenaart ze het record van meest aantal toernooiwinsten op rij in Cincinnati.

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Formule 1

Formule 1-Afterparty

Het Formule 1-seizoen 2017 zat weer boordevol spektakel en we zaten er bij Ziggo Sport het hele jaar bovenop. We gooien het Formule 1-café op 1 december nog één keer open om uitgebreid terug te blikken.

Tennis

Davis Cup-finale

België gaat in en tegen Frankrijk proberen voor de eerste keer in de geschiedenis de Davis Cup te winnen.

Voetbal

Real Madrid - Barcelona

Wat een heerlijke wedstrijd om de kerstvakantie mee te beginnen! De kraker aller krakers in Spanje tussen Real Madrid en Barcelona.