3x Formule 1 in september

3x Formule 1 in september

Na een welverdiende vakantie kunnen Max Verstappen en zijn collega’s in de Formule 1 weer vol aan de bak in september.

Er staan er drie prachtige grand prixs op het programma. Na een bezoek aan het historische circuit van Monza in Italië trekt het circus naar het verre oosten voor de sfeervolle avondrace in Singapore. We sluiten de maand af met de slopende grote prijs in het bloedhete Maleisië.

Grand Prix van Italië: 2 - 4 september

Een klassieker onder de Formule 1 grand prixs. Al sinds 1921 wordt de Italiaanse grote prijs gereden op het circuit van Monza. Michael Schumacher is de recordhouder: hij heeft maar liefst vijf overwinningen op zijn naam staan. De afgelopen twee edities werden beide gewonnen door Lewis Hamilton. In 2015 zette hij Max Verstappen op een ronde achterstand. De Nederlander eindigde op de twaalfde plek. Grote kans dat hij dit jaar hoger zal eindigen!

Grand Prix van Singapore: 16 - 18 september

In Singapore gaan de lampen aan, want de grand prix wordt gereden in de avond. Om 20:00 uur lokale tijd (11:00 uur in Nederland) zal het startschot worden gegeven. Het is de negende keer dat de coureurs naar het Marina Bay Street Circuit trekken. Sebastian Vettel zal er zin in hebben, want hij won de race al vier keer. Verstappen vocht zich vorig jaar na een moeizame start knap naar de achtste positie.

Grand Prix van Maleisië: 30 september - 2 oktober

De grand prix van Maleisië wordt sinds 1999 gereden op het Sepang International Circuit. Ook hier is Vettel recordhouder met vier overwinningen. Daarmee blijft hij Michael Schumacher en Fernando Alonso (beiden drie zeges) voor.

Ook in 2015 was p1 voor Vettel en op het podium werd hij vergezeld door Lewis Hamilton en Nico Rosberg. Dit was tevens de race waarin Max Verstappen de boeken in ging als jongste coureur die ooit WK-punten scoorde in de Formule 1. Hij eindigde op de zevende plek.

Agenda

Let's Dance

Zaterdag 18 november - 20.30 uur

Let's Dance zal op 18 november 2017 de Ziggo Dome wederom veranderen in de grootste discotheek van N

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Formule 1

Formule 1-Afterparty

Het Formule 1-seizoen 2017 zat weer boordevol spektakel en we zaten er bij Ziggo Sport het hele jaar bovenop. We gooien het Formule 1-café op 1 december nog één keer open om uitgebreid terug te blikken.

Tennis

Davis Cup-finale

België gaat in en tegen Frankrijk proberen voor de eerste keer in de geschiedenis de Davis Cup te winnen.

Voetbal

Real Madrid - Barcelona

Wat een heerlijke wedstrijd om de kerstvakantie mee te beginnen! De kraker aller krakers in Spanje tussen Real Madrid en Barcelona.

Ziggo Sport

WK handbal vrouwen

Na zilver op het wereldkampioenschap in 2015 en het Europees kampioenschap in 2016 tegen Noorwegen, wordt het hoog tijd dat onze Oranje handbalsters eindelijk eens afrekenen met de Scandinavische sta-in-de-weg!