Wondergoals met wow-garantie

Wondergoals met wow-garantie

Je kijkt in de Weekendparade van Ziggo Sport nog eens lekker terug op de afgelopen sportweek. Er gebeurde zoals altijd veel op de velden. Deze keer een stortvloed aan gewoon geweldige goals. Hard, met beleid of meersterlijk specialistisch. Roept u maar!

WEERGALOOS HARD

Ja, het glas is inderdaad altijd halfvol bij ons, maar deze keer is de kwaliteit van de goals toch echt jaloersmakend lekker. In de categorie fantastisch hard knalt Popp uit z'n slof (video), is Hugo Basto de nieuwe Arie Haan (video), slaat Federico Cartabia gruwelijk toe (video) en brengt Rubén Castro onze Sierd de Vos in extase:

WEERGALOOS MET BELEID

Ook als liefhebber van verfijnd scoren, zit je deze week geramd. Real Betis maakt letterlijk en figuurlijk een koppie koppie-goal (video), Robinho straft keepersfout op fluwelen wijze af (video), Nolito kan prima als kunstschilder aan de slag (video) en we snappen helemaal dat de Braziliaanse commentator compleet uit z'n dak gaat dankzij Maxi Rodr

MEESTERLIJKE SPECIALISTEN

En door naar de spelers die heersen bij dode spelmomenten! Maicon mikt een vrije trap zó hard en zuiver, dat er geen vloeitje tussen kan (video) en ook Rodrigo doet het daverend in Maracaná (video). Yevjen Konopljanka antwoordt passend (video), maar kan toch niet op tegen Bebe's vrije trap waar zelfs Cristiano Ronaldo en Juninho bewonderend van likkebaarden:

HOW TO SURVIVE LIFE WITHOUT MESSI

Voor Lionel Messi viel er niets te genieten dit weekend. Het genie van Barcelona raakte zwaar geblesseerd (video) en ontbreekt in ieder geval zeven weken. Zonder de talisman nam Luis Suárez het roer fraai over bij de Catalanen (video) en blijkt ook Neymar geen 11 meter-man (video). Zakaria Bakkali eiste een hoofdrol op in Valencia's 1-0 zege:

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Guus Meeuwis

Zaterdag 2 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.