Wondergoals met wow-garantie

Wondergoals met wow-garantie

Je kijkt in de Weekendparade van Ziggo Sport nog eens lekker terug op de afgelopen sportweek. Er gebeurde zoals altijd veel op de velden. Deze keer een stortvloed aan gewoon geweldige goals. Hard, met beleid of meersterlijk specialistisch. Roept u maar!

WEERGALOOS HARD

Ja, het glas is inderdaad altijd halfvol bij ons, maar deze keer is de kwaliteit van de goals toch echt jaloersmakend lekker. In de categorie fantastisch hard knalt Popp uit z'n slof (video), is Hugo Basto de nieuwe Arie Haan (video), slaat Federico Cartabia gruwelijk toe (video) en brengt Rubén Castro onze Sierd de Vos in extase:

WEERGALOOS MET BELEID

Ook als liefhebber van verfijnd scoren, zit je deze week geramd. Real Betis maakt letterlijk en figuurlijk een koppie koppie-goal (video), Robinho straft keepersfout op fluwelen wijze af (video), Nolito kan prima als kunstschilder aan de slag (video) en we snappen helemaal dat de Braziliaanse commentator compleet uit z'n dak gaat dankzij Maxi Rodr

MEESTERLIJKE SPECIALISTEN

En door naar de spelers die heersen bij dode spelmomenten! Maicon mikt een vrije trap zó hard en zuiver, dat er geen vloeitje tussen kan (video) en ook Rodrigo doet het daverend in Maracaná (video). Yevjen Konopljanka antwoordt passend (video), maar kan toch niet op tegen Bebe's vrije trap waar zelfs Cristiano Ronaldo en Juninho bewonderend van likkebaarden:

HOW TO SURVIVE LIFE WITHOUT MESSI

Voor Lionel Messi viel er niets te genieten dit weekend. Het genie van Barcelona raakte zwaar geblesseerd (video) en ontbreekt in ieder geval zeven weken. Zonder de talisman nam Luis Suárez het roer fraai over bij de Catalanen (video) en blijkt ook Neymar geen 11 meter-man (video). Zakaria Bakkali eiste een hoofdrol op in Valencia's 1-0 zege: