Villarreal dankt Costa voor punt

Villarreal dankt Costa voor punt

Villarreal heeft in eigen huis een punt overgehouden aan het duel met Eibar. Daarmee mag de thuisploeg zich gelukkig prijzen, want enkele minuten voor tijd leek Eibar er met de volle buit vandoor te gaan. Jaume Costa bezorgde zijn fans met de 1-1 toch nog een leuke avond.

Er waren voldoende mogelijkheden voor Villarreal om op voorsprong te komen, maar vooral Roberto Soldado liet dat na. Eibar profiteerde. Sergi Enrich kreeg de bal kunstig aangespeeld van Borja Baston en even later was het 1-0. Het had 2-0 moeten zijn bij rust, maar Dani Garcia miste een strafschop.

Coach Marcelino greep in en gebruikte in de 62ste minuut zijn derde wissel. Dat kwam hem duur te staan. Daniele Bonera moest even later geblesseerd van het veld en dus moest de thuisploeg verder met 10 man. Gelukkig voor de trainer stond Eibar even later ook met een man minder door een tweede gele kaart voor Keko.

Van die nieuwe situatie kreeg Villarreal energie. Het ging op zoek naar de gelijkmaker en vond die ook. Costa zette de aanval zelf op en scoorde via de binnenkant van de paal. De winnende treffer viel daarna niet meer, waardoor Villarreal met 21 punten een punt voor Eibar blijft staan. El Submarino Amarillo is daarmee vierde, Eibar bezet plaats 6.

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.