Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

'Ik heb een gesprekje met hem gevoerd, maar ik ga je niet vertellen wat hij me gezegd heeft', aldus Blanc in Marca. Real-voorzitter Florentino Pérez heeft ondertussen ook zorgen. Aan Kicker antwoordde CR7 op de vraag of hij misschien wel eens vertrekt bij Real Madrid Ja, waarom niet? 

Pérez sprak Ronaldo daarop aan. 'We moeten even praten. Waarom heb je dat gezegd?', vroeg Pérez aan Ronaldo. 'Wat heb ik gezegd? Ik heb dat niet gezegd. Ik heb het op een andere manier gezegd', aldus Ronaldo.

Jürgen Klopp is bezig met een stunt van jewelste volgens The Independent. De Duitse manager van Liverpool is Steven Gerrard aan het paaien terug te keren. Stevie G vertrok na 17 seizoenen bij zijn grote liefde naar Los Angeles Galaxy. Klopp en Gerrard voerden al menig telefoongesprek en hopen dat Galaxy meewerkt aan een rentree.

Marc-André Ter Stegen is een andere prioriteit voor Klopp. Zijn Liverpool heeft een topkeeper nodig waar de coach blind op kan vertrouwen. The Reds wagen komende zomer een poging hem los te weken bij Barcelona. Ter Stegen is op Anfield verzekerd van een basisplaats, schrijft Sport. Bij Barça keept de Duitser vooral in de Cup-toernooien.

Dat José Mourinho zegt dat hij zich niet zo druk maakt om een ontslag bij Chelsea, klinkt opeens logisch. Clubeigenaar Roman Abramovitsj heeft namelijk een transfersom van 50 miljoen euro op zijn coach geweigerd. Hij wil minstens 100 miljoen vangen. Dat bedrag is AS Monaco-aandeelhouder Alessandro Proto veel te gortig, meldt Sport.  

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.