Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

Ronaldo naar PSG, Gerrard terug naar Liverpool

'Ik heb een gesprekje met hem gevoerd, maar ik ga je niet vertellen wat hij me gezegd heeft', aldus Blanc in Marca. Real-voorzitter Florentino Pérez heeft ondertussen ook zorgen. Aan Kicker antwoordde CR7 op de vraag of hij misschien wel eens vertrekt bij Real Madrid Ja, waarom niet? 

Pérez sprak Ronaldo daarop aan. 'We moeten even praten. Waarom heb je dat gezegd?', vroeg Pérez aan Ronaldo. 'Wat heb ik gezegd? Ik heb dat niet gezegd. Ik heb het op een andere manier gezegd', aldus Ronaldo.

Jürgen Klopp is bezig met een stunt van jewelste volgens The Independent. De Duitse manager van Liverpool is Steven Gerrard aan het paaien terug te keren. Stevie G vertrok na 17 seizoenen bij zijn grote liefde naar Los Angeles Galaxy. Klopp en Gerrard voerden al menig telefoongesprek en hopen dat Galaxy meewerkt aan een rentree.

Marc-André Ter Stegen is een andere prioriteit voor Klopp. Zijn Liverpool heeft een topkeeper nodig waar de coach blind op kan vertrouwen. The Reds wagen komende zomer een poging hem los te weken bij Barcelona. Ter Stegen is op Anfield verzekerd van een basisplaats, schrijft Sport. Bij Barça keept de Duitser vooral in de Cup-toernooien.

Dat José Mourinho zegt dat hij zich niet zo druk maakt om een ontslag bij Chelsea, klinkt opeens logisch. Clubeigenaar Roman Abramovitsj heeft namelijk een transfersom van 50 miljoen euro op zijn coach geweigerd. Hij wil minstens 100 miljoen vangen. Dat bedrag is AS Monaco-aandeelhouder Alessandro Proto veel te gortig, meldt Sport.