Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

NAVAS VS TRAPP
De eerste doelmannen van Real en PSG blijken onpasseerbaar. Keylor Navas hield vorig seizoen al 2 keer de nul voor de Madrilenen in de Champions League en deed dat ook de eerste 3 duels deze jaargang. Kevin Trapp debuteert dit seizoen en hoefde 3 groepsduels niets te incasseren. Navas redde 5 keer dit seizoen en Trapp 8 maal. 

OP WEG NAAR NUL-RECORD ALS NIEUWELING
Voor Navas ligt er een record in het verschiet als de Costa Ricaan in Bernabéu vanavond opnieuw zonder tegengoal blijft. Dan is hij 540 minuten ongeslagen en pakt hij de topscore af van Miguel Ángel Moyá. De keeper van Atlético Madrid wist vanaf zijn debuut in de Champions League 529 minuten de 0 te houden.

MARCELO VS MAXWELL
De Braziliaanse linksbacks zijn haast niet weg te denken bij hun clubs. Marcelo verkeert in de vorm van zijn leven. De 27-jarige international scoorde 2 keer in de laatste 4 wedstrijden. Bovendien stapelt hij truc op truc. Maxwell (34) houdt het vaak soberder, maar de koele ex-Ajacied maakt indruk met zijn achteloze passing en inzicht.

CIRCUS MARCELO TREEDT OP
[%video cpid=46557%]

MODRIC VS VERRATTI
De Kroaat van Real Madrid en de Italiaan van Paris Saint-Germain zijn de middenvelders die het spel kunnen versnellen. Luka Modric en Marco Verratti hebben ogen in hun achterhoofd en zien de steekpass voordat anderen hem zien. Veel van de creativiteit moet van de vaardige balspelers komen vanavond.

RONALDO VS IBRAHIMOVIC
De Portugese superster wint het qua cijfers van zijn Zweedse tegenstrever in de Champions League. Cristiano Ronaldo maakte er al 5 dit seizoen, tegenover nog niet 1 voor Zlatan Ibrahimovic. Nationaal heeft Ibracadabra een beter gemiddelde met 7 treffers in 7 duels. Ronaldo is goed voor 8 goals in 10 competitiewedstrijden.

[%video cpid=46728%]