Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

Real Madrid vs PSG: grote namen en hoge verwachtingen

NAVAS VS TRAPP
De eerste doelmannen van Real en PSG blijken onpasseerbaar. Keylor Navas hield vorig seizoen al 2 keer de nul voor de Madrilenen in de Champions League en deed dat ook de eerste 3 duels deze jaargang. Kevin Trapp debuteert dit seizoen en hoefde 3 groepsduels niets te incasseren. Navas redde 5 keer dit seizoen en Trapp 8 maal. 

OP WEG NAAR NUL-RECORD ALS NIEUWELING
Voor Navas ligt er een record in het verschiet als de Costa Ricaan in Bernabéu vanavond opnieuw zonder tegengoal blijft. Dan is hij 540 minuten ongeslagen en pakt hij de topscore af van Miguel Ángel Moyá. De keeper van Atlético Madrid wist vanaf zijn debuut in de Champions League 529 minuten de 0 te houden.

MARCELO VS MAXWELL
De Braziliaanse linksbacks zijn haast niet weg te denken bij hun clubs. Marcelo verkeert in de vorm van zijn leven. De 27-jarige international scoorde 2 keer in de laatste 4 wedstrijden. Bovendien stapelt hij truc op truc. Maxwell (34) houdt het vaak soberder, maar de koele ex-Ajacied maakt indruk met zijn achteloze passing en inzicht.

CIRCUS MARCELO TREEDT OP
[%video cpid=46557%]

MODRIC VS VERRATTI
De Kroaat van Real Madrid en de Italiaan van Paris Saint-Germain zijn de middenvelders die het spel kunnen versnellen. Luka Modric en Marco Verratti hebben ogen in hun achterhoofd en zien de steekpass voordat anderen hem zien. Veel van de creativiteit moet van de vaardige balspelers komen vanavond.

RONALDO VS IBRAHIMOVIC
De Portugese superster wint het qua cijfers van zijn Zweedse tegenstrever in de Champions League. Cristiano Ronaldo maakte er al 5 dit seizoen, tegenover nog niet 1 voor Zlatan Ibrahimovic. Nationaal heeft Ibracadabra een beter gemiddelde met 7 treffers in 7 duels. Ronaldo is goed voor 8 goals in 10 competitiewedstrijden.

[%video cpid=46728%]

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.