Real gaat met een ellendig gevoel richting El Clásico

Real gaat met een ellendig gevoel richting El Clásico

Real begon prima aan het duel en het was voormalig Sevilla-speler Sergio Ramos die de gasten op voorsprong bracht. En hoe! De centrale verdediger scoorde met een schitterende omhaal, maar blesseerde zichzelf bij de val. Daarmee begon de ellende voor Real, want Los Merengues waren na zijn wissel defensief veel kwetsbaarder dan in de beginfase.

Met Keylor Navas in de goal krijgt Real amper goals tegen (4 in 15 duels), maar Casilla mocht in 1 duel direct 3 keer vissen. Ciro Immobile kon 10 minuten voor rust geheel vrijstaan binnenschieten en een kwartier na de pauze scoorde Ever Banega na een heerlijke combinatie. Fernando Llorente besliste het duel 15 minuten voor tijd met een kopbal.

Vlak voor het einde schoot James Rodríguez nog raak, maar die goal kwam veel te laat. Onder meer Cristiano Ronaldo (vrijwel onzichtbaar) en trainer Rafael Benítez dropen af met een gezicht als een oorwurm. Real heeft nu 24 punten en dat zijn er 3 minder dan Barcelona. Na de interlandperiode staat op 21 november El Clásico op het programma. Sevilla is tiende.