PSV put hoop uit zege tegen Manchester

PSV put hoop uit zege tegen Manchester

PSV beleefde zaterdagavond een bijzonder matige generale repetitie tegen degradatiekandidaat De Graafschap. De landskampioen kwam op een riante 3-0-voorsprong maar incasseerde drie tegendoelpunten en dreigde de zege zelfs nog weg te geven. Pas na een slotoffensief van de PSV-voorhoede kon de eer worden gered (3-6). Zondag werd de bizarre wedstrijd op De Herdgang geanalyseerd.'Echt schandalig. Als je tegen een topteam speelt, gooi je de punten gewoon weg. We hebben gefaald als ploeg', was het harde oordeel van Bruma. 'Het heeft te maken met scherpte. We gaan elkaar de waarheid zeggen maar moeten het dan afsluiten.'

'We willen de beide thuiswedstrijden tegen VfL en CSKA winnen maar we moeten scherper zijn dan tegen De Graafschap, dat is zeker. VfL is een hele goede ploeg dat hebben we de vorige wedstrijd gezien, maar we zijn zeker niet kansloos. Met het eigen publiek erachter zou je zeggen dat we meer kans hebben', aldus Bruma.

'Het is weer een andere wedstrijd. We hebben laten zien wat we kunnen. Wat we thuis tegen Manchester deden moeten we weer laten zien', voegde PSV-middenvelder Davy Pröpper toe.

Met nog twee thuiswedstrijden (VfL en CSKA Moskou) en het lastige uitduel tegen Manchester United lijkt PSV de punten vooral in eigen huis te moeten gaan verzamelen. Twee overwinningen in het Philips Stadion moeten genoeg zijn om te overwinteren in de Champions League, verwacht Pröpper. 'Dat is denk ik genoeg. Het is een poule die dicht bij elkaar zit. Als iedereen erin gelooft moet er iets moois mogelijk zijn.'

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.