Primera División

Primera División

De Primera División is meer dan Barcelona en Real Madrid. Meer dan Messi en Ronaldo. Het is de sterkste competitie ter wereld en te volgen bij Ziggo Sport!

Vorig seizoen werd Barcelona kampioen met slechts een punt meer dan Real Madrid. Dit jaar liggen de verhoudingen iets anders. De Koninklijke staat stevig op de eerste plaats en is als enige ongeslagen. Voor het seizoen werd verwacht dat Atlético Madrid lang mee zou doen in de strijd om het kampioenschap. De andere club uit Madrid staat nu echter een straatlengte achter op Real.

image Nog meer topvoetbal zien?

Nog meer topvoetbal zien?

Met Ziggo Alles-in-1 zit je altijd op de eerste rij, ook bij andere sporten. Dankzij Ziggo Sport - gratis voor alle klanten van Ziggo. En overstappen is zo gefikst: wij regelen het. Ben je geen held met modems, splitters en kabeltjes? Onze gratis monteur helpt je graag alles te installeren.

Stap nu over naar Ziggo
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Voor ieder wat wils deze week. Van dameshandbal tot City - Liverpool. En laten we de Six Nations match Ierland - Engeland niet vergeten. Je hoeft de deur in elk geval niet uit.

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Wat is er deze week weer veel sport te zien op kanaal 14! Vanaf nu vind je hier alles wat je niet mag missen. Pak je agenda erbij en blokken maar! 

Primera División

Primera División: speelronde 21

Real Madrid was afgelopen weekend de lachende derde: zelf won het vrij eenvoudig en directe concurrenten Sevilla en Barcelona verspilden punten. Dit weekend moet het op bezoek bij Celta de Vigo.