Premier League

Premier League

Exclusief bij Ziggo Sport

De Premier League is een van de beste competities ter wereld. Grote stadions, geweldige trainers en nog betere voetballers. Je beleeft het bij Ziggo Sport!

Het Premier League-seizoen is in volle gang. Leicester City werd vorig seizoen nog knap kampioen, maar doet het op dit moment een stuk minder. Chelsea lijkt onder Conte af te stevenen op de zesde titel in de geschiedenis van de Londense club. Maar vergeet ook zeker Arsenal, Liverpool, Tottenham en Manchester City niet. Het ligt allemaal nog erg dicht bij elkaar. Wordt het net zo'n spannende ontknoping als in 2012? Toen sleepte Manchester City in de kampioenswedstrijd de titel binnen, met twee doelpunten in blessuretijd.

image Nog meer topvoetbal zien?

Nog meer topvoetbal zien?

Met Ziggo Alles-in-1 zit je altijd op de eerste rij, ook bij andere sporten. Dankzij Ziggo Sport - gratis voor alle klanten van Ziggo. En overstappen is zo gefikst: wij regelen het. Ben je geen held met modems, splitters en kabeltjes? Onze gratis monteur helpt je graag alles te installeren.

Stap nu over naar Ziggo

Meer Premier League zien?

Bestel Ziggo Sport Totaal
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Rugbyfans opgelet! Aanstaande vrijdag kijk je de Six Nations match Wales - Ierland live op kanaal 14! En het getrek en getackel gaat zondag net zo hard verder tijdens Celtic - Rangers. 

Premier League

Premier League: speelronde 25

Watford versloeg Arsenal twee weken geleden in eigen huis en wil nu ook stunten op Old Trafford. Verder zie je de topper Liverpool - Tottenham en hebben Chelsea en City het op papier makkelijk.

Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.

Premier League

Premier League: speelronde 21

Regerend kampioen Leicester ontvangt koploper Chelsea: beide clubs hebben de punten hard nodig. De speelronde eindigt op Old Trafford met een ware knaller: Manchester United - Liverpool.

Premier League

Premier League: speelronde 20

2017 is net begonnen en de Premier League gaat gewoon op volle toeren door. Een midweekse speelronde met de topper Tottenham - Chelsea en op papier lastige uitwedstrijden voor de rest van de top zes.