Ook Robben naar Turkse topper en nog maar eens El Ghazi

Ook Robben naar Turkse topper en nog maar eens El Ghazi

Robben heeft bij Bayern München nog een contract tot medio 2017. Vorige week sijpelde het nieuws door dat de Zuid-Duitsers wellicht binnenkort de Bedummer willen vervangen. De 87-voudig international speelde in 2014 een geweldig WK en trok die vorm vervolgens lang door. De laatste tijd kampt Robben toch zoals zo vaak weer met blessures.

Anwar El Ghazi kan bijna een A4-vel vullen met zijn geïnteresseerde clubs. The Telegraph meldt nu dat Newcastle United de topscorer van Ajax wil. The Magpies doen het slecht in de Premier League. Ook Barcelona, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain, Liverpool, Internazionale, Everton, Southampton, Stoke City en Bournemouth hengelen naar El Ghazi.'Pirlo terug naar Europa, Drogba niet'

Andrea Pirlo kan vanaf januari weer in Europa te bewonderen zijn. De 37-jarige stylist staat sinds afgelopen zomer onder contract bij New York City FC, wat deels eigendom is van Manchester City. La Gazzetta dello Sport schrijft dat de Engelsen de Italiaan in het nieuwe jaar voor enkele maanden willen huren, als de Amerikaanse competitie stil ligt.

Ook Didier Drogba speelt net als Pirlo in de MLS, maar zijn club Montreal Impact is absoluut niet van plan de Ivoriaanse spits te laten vertrekken. De Canadese club is op de eigen site duidelijk. 'Montreal Impact ontkent de geruchten dat Drogba naar Bologna vertrekt. Deze constructie is door ons noch Bologna noch Drogba besproken. Het is niet mogelijk.'

Nu Stefan de Vrij er waarschijnlijk voor de rest van het seizoen uit ligt, wil Lazio in januari een vervanger halen. Nemanja Vidic moet de nieuwe centrumverdediger worden in Rome, aldus Il Corriere dello Sport. De 34-jarige Serviër wordt dit seizoen niet meer opgesteld bij Internazionale door Roberto Mancini. Eerder speelde Vidic 9 jaar voor Manchester United.