Ook Neymar vertrekt, PSV opent de jacht

Ook Neymar vertrekt, PSV opent de jacht

'Als de situatie oncomfortabel dreigt te worden, kunnen we niet in Spanje blijven werken. We zullen het huidige contract bij de club respecteren, maar zonder een rustige gang van zaken verlengen we niks', aldus Neymar senior tegenover Cadena SER. Een rechtbank bepaalde onlangs dat er 40 miljoen euro aan banktegoeden van Neymar bevroren moet worden. Messi hangt ook een forse straf boven het hoofd.

PSV heeft volgens Fanatik de jacht geopend op Mehmet Topal. De 29-jarige controlerende middenvelder van Fenerbahçe wil zijn contract niet verlengen bij de Turkse topclub en dus moet hij in de winterstop verkocht worden. De 53-voudig international is aan zijn vierde seizoen bij Fener bezig en speelde daarvoor bij Valencia en Galatasaray. Ook Gala, Besiktas en Everton zitten achter hem aan.'Ajax zit achter Braziliaan aan'

Bayern München is als de dood dat David Alaba zwicht voor een lucratief bod van een andere topclub. De Zuid-Duitsers gaan de linksback dan ook een enorme salarisverhoging bieden, aldus Bild. Het huidige contract van de Oostenrijker loopt tot medio 2018 en hij verdient nu 3 miljoen euro per jaar. Zijn nieuwe verbintenis moet tot 2020 lopen en zijn salaris wordt opgeschroeft tot liefst 6 miljoen.

Ajax heeft zich gemengd in de strijd om Edmilson. De 21-jarige Braziliaanse spelmaker speelt bij Sint-Truiden, maar daar lijkt snel een einde aan te komen. 'Ik ga ervan uit dat ik in januari vertrek', zegt hij in Het Laatste Nieuws. Het contract van Edmilson loopt komende zomer af en dus wil zijn club in de winter nog geld voor hem vangen. Ook Anderlecht, Standard Luik, Club Brugge en AA Gent zijn geïnteresseerd.

Martin van Geel laat weten snel een akkoord te verwachten met Dirk Kuyt over een langere verbintenis bij Feyenoord. 'Het zou inderdaad zomaar kunnen dat we er al eerder met elkaar uit zijn. We zijn heel tevreden zijn met elkaar. Dat geldt voor Dirk en dat geldt voor ons. Dus het moet wel heel gek lopen willen we onze samenwerking niet verlengen', aldus de technisch directeur tegenover Voetbal International.

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.