Onze Selectie: Spaanse Meesters, Superprestige Veldrijden, racen en NBA

Onze Selectie: Spaanse Meesters, Superprestige Veldrijden, racen en NBA

SPAANSE MEESTERS
Krakers op de zondag in La Liga! Barcelona jaagt op de koppositie en trapt om 16.00 uur af tegen nummer 5 Villarreal. Vervolgens gaat Atlético Madrid voor de winst tegen Sporting Gijón. De avond wordt afgesloten met de heftige strijd tussen Sevilla en koploper Real Madrid.
Zondag vanaf 16.00 uur op Sport1 Select

[%video cpid=46773%]

SUPERPRESTIGE VELDRIJDEN
De Superprestige Veldrijden zie je uiteraard nergens anders dan live bij Sport1. In Gieten en Zonhoven was Wout van Aert veel te sterk voor de concurrentie. Lars van der Haar en Sven Nys zullen er in Ruddervoorde dan ook alles aan doen om op Van Aert in te lopen.
Zondag om 15.00 uur op Sport1 Select

FORMULE E EN NASCAR
Ook Formule E-fans zitten goed bij Sport1. Op de zaterdagochtend kun je genieten van het spektakel in Putrajaya. De NASCAR nadert zijn ontknoping. Na de AAA Texas 500 zijn er nog twee races te gaan en er zijn nog liefst 8 coureurs die kans maken op de eindzege.
Zaterdag om 06.30 uur op Sport1 Racing en zondag om 20.00 uur op Sport1 Racing

HANG TIME!
Bij Sport1 gaat er tijdens het NBA-seizoen geen zondagavond voorbij zonder een kraker uit de Amerikaanse topcompetitie. Dit keer zie je de beste basketballer van het moment in actie. LeBron James neemt het met zijn Cleveland Cavaliers namelijk op tegen Indiana Pacers.
Zondag om 21.30 uur op Sport1 Extra 1


Uiteraard kun je bij Sport1 volop live genieten van al het spektakel. Word abonnee of kijk mee via Sport1 Go.