Niet op PlayStation, Neymar geeft les en cornervlag tiki-taka

Niet op PlayStation, Neymar geeft les en cornervlag tiki-taka

YOURI EN EVERT GENIETEN VAN PLAYSTATION-GOAL
Het doelpunt van Barcelona doe je niet na op de PlayStation (video) en dus genoten Youri en Evert met volle teugen (video). Corinthians geeft fraaie aanval een passend slot (video) en als je dan toch de winnende maakt, doe het dan zo (video). Dit is prachtig afronden (video) en de eerste van Bakkali was werkelijk om te smullen:

[%video cpid=46704%]

VOOR DE SHOW EN LESJE SCHIJNBEWEGINGEN
Cristiano Ronaldo kwam tegen Las Palmas vooral voor de show (video) en de trucgrage Marcelo is dan nooit te beroerd om mee te doen (video). Stefano Okaka had nog wat geluk nodig (video), maar Neymar geeft een lesje schijnbewegingen:

[%video cpid=46705%]

COMBINEREN MET CORNERVLAG
Bij Barça kunnen ze ook echt met alles en iedereen combineren (video) en wie is nou de maker van deze goal (video)? Voor Celtic loopt dit hachelijke moment maar net goed af (video) en deze wel heel lachwekkende schwalbe zou bestraft moeten worden (video). Attentie voor de streep van Internacional:

[%video cpid=46716%]

#ASENSIOINORANJE
Onze Emile Schelvis was zondag de commentator bij Espanyol-Granada. Ook hij raakte flink onder de indruk van Marco Asensio. De 19-jarige middenvelder van Real Madrid speelt op huurbasis bij Espanyol en is het product van een Nederlandse moeder en een Spaanse vader. Emile heeft dé oplossing om de creatieve linkspoot in Oranje te krijgen:

[%video cpid=46718%]