Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

De Italianen volgen Maher al sinds 2013. De 22-jarige jeugdinternational maakte toen indruk met PSV tegen Milan in de laatste voorronde van de Champions League. De oud-AZ'er kon die vorm niet vasthouden en heeft dit seizoen geen vaste basisplek in Eindhoven. Het afgelopen weekend werd hij zelfs uitgefloten door de eigen aanhang.

Cristiano Ronaldo laat geen gelegenheid onbenut om te benadrukken dat hij bereid is Real Madrid te verlaten. Bij de presentatie van zijn film, opende hij op de rode loper de deuren voor geïnteresseerde clubs. 'Of ik nog een keer onder José Mourinho ga werken? Waarom niet. Ik heb nog een contract voor 2 jaar bij Real, maar in de toekomst weet je het nooit.’

Ronald Koeman dreigt Graziano Pellè te gaan verliezen. Volgens The Daily Mirror heeft Juventus belangstelling voor de spits van Southampton. De Italiaans kampioen mist een aanspeelpunt na het vertrek van Fernando Llorente. Koeman nam Pellè in 2014 mee van Feyenoord naar Engeland. De Italiaan scoorde sindsdien 18 keer voor The Saints. 

Dante kan na een jaar alweer terug naar een echte topclub. De 32-jarige verdediger stapte in de zomer over van Bayern München naar VfL Wolfsburg en wordt nu gevolgd door Chelsea. 'Ik heb er altijd van gedroomd voor een grote club als Chelsea te spelen', reageert de Braziliaan op TwitterDante staat tot medio 2018 onder contract bij Die Wölfe.