Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

Maher kan droomtransfer maken, Koeman raakt Pellè kwijt

De Italianen volgen Maher al sinds 2013. De 22-jarige jeugdinternational maakte toen indruk met PSV tegen Milan in de laatste voorronde van de Champions League. De oud-AZ'er kon die vorm niet vasthouden en heeft dit seizoen geen vaste basisplek in Eindhoven. Het afgelopen weekend werd hij zelfs uitgefloten door de eigen aanhang.

Cristiano Ronaldo laat geen gelegenheid onbenut om te benadrukken dat hij bereid is Real Madrid te verlaten. Bij de presentatie van zijn film, opende hij op de rode loper de deuren voor geïnteresseerde clubs. 'Of ik nog een keer onder José Mourinho ga werken? Waarom niet. Ik heb nog een contract voor 2 jaar bij Real, maar in de toekomst weet je het nooit.’

Ronald Koeman dreigt Graziano Pellè te gaan verliezen. Volgens The Daily Mirror heeft Juventus belangstelling voor de spits van Southampton. De Italiaans kampioen mist een aanspeelpunt na het vertrek van Fernando Llorente. Koeman nam Pellè in 2014 mee van Feyenoord naar Engeland. De Italiaan scoorde sindsdien 18 keer voor The Saints. 

Dante kan na een jaar alweer terug naar een echte topclub. De 32-jarige verdediger stapte in de zomer over van Bayern München naar VfL Wolfsburg en wordt nu gevolgd door Chelsea. 'Ik heb er altijd van gedroomd voor een grote club als Chelsea te spelen', reageert de Braziliaan op TwitterDante staat tot medio 2018 onder contract bij Die Wölfe. 

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.