Huiberts opvolger Stewart bij AZ

Huiberts opvolger Stewart bij AZ

Huiberts (44) werkt al jarenlang bij AZ, sinds 2010 als technisch coördinator, een functie waarin hij nauw contact heeft met Stewart. De komende periode neemt de voormalige linksbuiten van AZ, FC Zwolle, Roda JC en de Duitse club Borussia Mönchengladbach alle taken over van de Amerikaanse directeur.

'Dit is een mooie vervolgstap voor mij', zei Huiberts vrijdag op de website van AZ. 'Ik zal er alles aan doen om AZ de komende jaren op technisch gebied vooruit te helpen.' De geboren Zwollenaar gaat samen met algemeen directeur Robert Eenhoorn de directie vormen.

Huiberts sloot zijn carrière als voetballer in 2003 af bij AZ. De aanvaller was eind 1996 neergestreken in Alkmaar na een kort buitenlands avontuur bij Borussia Mönchengladbach. Huiberts speelde 136 wedstrijden voor AZ, waarin hij 47 doelpunten maakte. Hoogtepunt was het kampioenschap in de eerste divisie dat hij in 1998 vierde met de club van de toenmalige voorzitter Dirk Scheringa. Nadat Huiberts was gestopt met voetballen, ging hij als jeugdtrainer verder bij AZ. In 2006 werd hij coördinator van de scouting, vier jaar later promoveerde hij tot technisch coördinator.

'Door zijn jarenlange ervaring in de scouting heeft hij een uitgebreid netwerk in de voetballerij', zegt Eenhoorn. 'We gaan samen keihard aan de slag om met AZ succesvol te kunnen zijn.'

Agenda

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.