Dikke Ronaldo, bling bling-Louis, akka-koekoek, smullen van billen

Dikke Ronaldo, bling bling-Louis, akka-koekoek, smullen van billen

MOOI, KNAP, WOWDe jonkies waren deze week lekker op dreef! In Japan zagen ze een kandidaat voor Doelpunt van het Jaar (video) en ook in Engeland doen ze het van ver (video). In Zweden zijn ze bekend met de scorpion kick (video), terwijl in Griekenland de kanonskogels om je oren vliegen (video). Willian bezorgt Chelsea een forse dosis plezier (video).

De dikke en tevens echte Ronaldo kan het nog steeds (video) en dit knulletje heeft ook uitstekende moves (video). Neymar kan werkelijk alles hooghouden (video) en zet Luis Suárez ook voor schut (video). Er is maar één echte eindbaas van de zaal en dat is Falcao (video). Douglas Costa vermaakt ons met een fabuleuze akka-koekoek:

[%video cpid=46763%]

RAAR, BIZAR, BIJZONDERLouis van Gaal staat flink in de spotlights. Zo is de beste man een bling bling-rapper (video) en vergeet hij opnieuw de voornaam van een van zijn spelers (video). De Manchester United-fans laten weten wat ze van LvG willen zien (video). José Mourinho heeft niets te vertellen (video) en Marc-André ter Stegen verveelde zich (video).

Rijdt Sebastian Vettel nu vooruit of achteruit (video)? Neymar laat tegenwoordig ook vrouwen op een positieve manier huilen (video) en van de inworp van Antonio Barragán krijg je ook tranen in je ogen (video). Jürgen Klopp heeft een oplossing voor falende spelers (video) en Xabi Alonso had tegen Arsenal ook best een bril kunnen gebruiken:

[%video cpid=46766%]

LEKKER, LEKKERDER, LEKKERSTOp het veld zit het Rafael van der Vaart bij Real Betis nog niet mee. Toch verkeert hij volgens Bunte privé auf Wolke Sieben dankzij nieuwe vlam (foto’s). VDV’s ex Sylvie Meis legt het op haar beurt aan met Sami Khedira (foto’s en video’s). Voormalige bedpartner van Marouane Fellaini presenteert hete kalender (foto’s en video).

Smullen voor billenmannen! Reef komt met fijne teaser voor kalender (video) en check Lingerie FC: vechtende vrouwen in ondergoed dus (foto’s). Een veelbelovende voetbalster is het model dat de duurste bh aller tijden mag showen (video). Tot slot trekt niet zo begaafde freestylster veel aandacht voor de bewegingen boven de bal (video).