Cruijff: volop interesse voor Jonk

Cruijff: volop interesse voor Jonk

Wim Jonk staat officieel nog steeds onder contract bij Ajax, maar de Volendammer heeft de nieuwe clubs voor het uitzoeken. Johan Cruijff beweert maandag in zijn column in De Telegraaf al door vier clubs benaderd te zijn voor het hoofd van de jeugdopleiding bij Ajax, die vanwege een arbeidsconflict moet vertrekken. Topadviseur Cruijff kondigde vorige week aan afstand te nemen van Ajax als gevolg van het conflict rond Jonk.

De beroemde nummer 14, die longkanker heeft, benadrukt in zijn column dat de 'organisatie' rond zijn ziekte 'staat als een huis'. Dat geldt volgens Cruijff niet voor de organisatie bij Ajax. 'Als Wijers, Van Wijk, Van Duivenbode, Collee en Henrichs iemand als Jonk wegsturen omdat hij een vervelende gozer is, dan mag duidelijk zijn dat ik zo mijn problemen niet oplos. Het zegt wel iets dat ik al door vier clubs voor Jonk benaderd ben. Die geïnteresseerd zijn in iemand die ballen toont. Iemand die ergens voor staat en dat ook waarmaakt. Daarom is het een teken van zwakte als ontslag de enige oplossing is die je voor zo iemand kan bedenken.'

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.