Blind geeft Depay een kans

Blind geeft Depay een kans

Depay ontbrak aanvankelijk in de voorselectie omdat hij de laatste weken nauwelijks speeltijd krijgt bij Manchester United. Daarnaast is Blind niet tevreden over de manier waarop de aanvaller zich binnen de spelersgroep gedraagt. 'Ik heb hem verteld dat je best op een bepaalde manier voorop mag lopen maar dat je het dan ook op het veld moet laten zien. Hoge bomen vangen namelijk veel wind.'

Het was Blind niet ontgaan dat Depay zich maandag met een grote hoed en felgroene schoenen meldde in Noordwijk. 'Het is niet mijn kledinglijn', grapte de bondscoach. 'Of ik vind dat hij dan meteen weer een verkeerd signaal geeft? Nee, ik let bij hem op andere dingen. Ik heb ook zijn trainer Louis van Gaal gesproken. Depay traint goed en toont ambitie om weer in de ploeg van United te komen. Dat is een goed teken. Het is ook belangrijk dat hij weer gaat spelen. Ook voor Oranje.'

Op het WK in 2014 was Depay nog van grote waarde voor Oranje met doelpunten tegen Australië en Chili. In totaal scoorde Depay drie keer in zijn interlandloopbaan; ook in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Verenigde Staten (3-4) van afgelopen juni scoorde hij. In totaal kwam de 21-jarige voetballer 21 keer uit voor Oranje.

Agenda

Let's Dance

Zaterdag 18 november - 20.30 uur

Let's Dance zal op 18 november 2017 de Ziggo Dome wederom veranderen in de grootste discotheek van N

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.