Bas van Veenendaal nieuwe presentator Ziggo Sport

Bas van Veenendaal nieuwe presentator Ziggo Sport

VAN VEENENDAAL MAAKT PRESENTATIETEAM COMPLEET
Van Veenendaal (37) komt over van FOX Sports waar hij ook als presentator en verslaggever werkzaam was. Met de komst van Van Veenendaal heeft Ziggo Sport het presentatieteam rond. Jack van Gelder, Rob Kamphues, Emile Schelvis en John van Vliet maken het plaatje compleet.

Will Moerer is blij met de komst van Van Veenendaal: ‘Bas is een jonge en ambitieuze presentator die zich de afgelopen jaren duidelijk heeft ontwikkeld. Hij is een allrounder die we niet alleen als studiopresentator kunnen inzetten maar hij kan ook prima uit de voeten langs het voetbal-, hockey- of basketbalveld’, aldus de baas van Ziggo Sport.

'KAN NIET WACHTEN OM TE BEGINNEN'
Ook Van Veenendaal is verheugd met zijn overstap: ‘Ik had in de wandelgangen gehoord over de plannen van Ziggo. Ik zag gelijk de grote mogelijkheden van deze nieuwe zender en werd na een aantal gesprekken met Will Moerer alleen maar enthousiaster. Ik ben zelf heel ambitieus. Daar past een ambitieuze zender bij.'

'Bij Ziggo Sport krijg ik de mogelijkheden om mij als presentator nog verder te ontwikkelen. En het is natuurlijk geweldig om vanaf het begin bij de nieuwe zender betrokken te zijn. Ik ben FOX Sports heel dankbaar voor de afgelopen 7 jaar, maar voor mij is het nu tijd om een deur verder te kijken. Ik ben heel blij met deze stap.' 

VANAF 12 NOVEMBER KIJK JE NAAR ZIGGO SPORT
Ziggo gaat per 12 november van start gaat met Ziggo Sport. De sportzender is te zien op kanaal 14 en is gratis voor alle Ziggo-klanten met digitale ontvangst. Ziggo Sport biedt onder andere international topvoetbal, Formule 1, tennis, golf, basketbal, hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek. [%video cpid=46736%]

Agenda

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.