Barcelona komt vroege achterstand teboven

Barcelona komt vroege achterstand teboven

Barcelona heeft er in de Spaanse competitie weer drie punten bij. In het eigen Camp Nou kwam Sevilla op voorsprong, maar Barcelona repareerde de schade zonder problemen en won met 2-1.

Die opgelopen schade kwam op naam van Vitolo. Hij stond aan het einde van een goed lopende aanval waarbij Michael Krohn-Dehli, Benoit Tremoulinas en hijzelf betrokken waren. Helemaal vrij bij de tweede paal tikte Vitolo de voorzet van Tremoulinas binnen. Barça reageerde. Lionel Messi krulde een vrije trap in minuut 31 prachtig in de kruising.

Net na de rust kwam Barcelona op voorsprong. Messi maakte een actie en gaf de bal aan Luis Suarez. Het schot van de Uruguayaan mislukte, maar kwam daardoor voor de voeten van Gerard Piqué, die scoorde. Suarez had de marge kunnen vergroten, maar was niet scherp. Hij stond zelfs in de weg toen Sergi Roberto het probeerde.

Ondanks de onhandigheid van Suarez deed Barcelona deze week erg goede zaken voor de stand in de competitie. Messi en zijn mannen hebben nu 66 punten na 26 wedstrijden. Dat zijn acht punten meer dan nummer 2 Atlético Madrid. Real Madrid volgt op twaalf punten na 26 duels.

Agenda

Let's Dance

Zaterdag 18 november - 20.30 uur

Let's Dance zal op 18 november 2017 de Ziggo Dome wederom veranderen in de grootste discotheek van N

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.