Atlético behaalt zuinige zege bij Betis

Atlético behaalt zuinige zege bij Betis

Atlético Madrid heeft de uitwedstrijd tegen Real Betis Sevilla gewonnen. Dat ging niet heel gemakkelijk. De uitploeg was beter dan Betis, maar kansen creëren en dus ook scoren, bleek lastig. Koke was verantwoordelijk voor de enige goal van de wedstrijd, waardoor het 1-0 werd.

Dat doelpunt viel al na zeven minuten. De verdediging van Betis werd opgejaagd en verloor ook de bal. Fernando Torres schoot vervolgens en Koke scoorde uit de rebound. Voor de pauze had Antoine Griezmann de score kunnen verdubbelen, maar zijn volley verdween over het doel van keeper Antonio Adán. 

Na de thee gebeurde er lang weinig. Álvaro Cejudo loste een schot na een uur en Diego Godín incasseerde enkele onbedoelde kopstoten van N'Diaye, meer gebeurde er niet. Tot de 73ste minuut. Griezmann had moeten scoren, maar mikte te hoog. Enkele minuten voor tijd raakte de Fransman nog de paal.

Er vielen geen goals meer en dus heeft Atlético er weer drie punten bij. Met die punten is de ploeg nu tweede in de Spaanse competitie met een totaal van 26 uit 12. Dat zijn vier punten minder dan koploper Barcelona. Betis is 12de met 15 uit 12.