Ajax en PSV op jacht naar Samba Sam

Ajax en PSV op jacht naar Samba Sam

Samba Sam kwam in 2014 over van IFK Göteborg en was vorig seizoen goed voor 8 doelpunten in 21 competitieduels. Dit jaar staat de teller op 2 goals na 12 duels.

Charly Musonda is een groot talent, maar bij Chelsea speelt de Belg niets. De teller staat voor de 19-jarige middenvelder op nul minuten en dus wil hij weg. Foot Mercato schrijft dat Manchester United een bedrag van 14 miljoen euro heeft gereserveerd om Musonda te halen. Ook Paris Saint-Germain, Manchester City en Arsenal zijn attent.'Pep gaat steenrijk worden'

Voor Josep Guardiola groeien de bomen tot aan de hemel. De succescoach van Bayern München heeft een aflopend contract, maar kan voor een astronomisch bedrag bijtekenen, kopt The Daily Mirror. Voor een jaarsalaris van circa 24 miljoen euro moeten de hebberige handen van Manchester City en Chelsea op afstand gehouden worden. 

De 3-2 zege van Sevilla op Real Madrid is ook bij Borussia Dortmund met gejuich ontvangen. Het leverde de Duitsers 11 miljoen euro op. Het vijfde optreden van Ciro Immobile in de hoofdmacht heeft volgens Bild de verkoopclausule geactiveerd. De Italiaan was tot het vijfde duel nog huurling. Immobile luisterde de feestdag op met zijn eerste treffer. 

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Sport

Ziggo Sport kalender

Lekker binnen voor de buis de spannendste live wedstrijden kijken, terwijl het buiten koud is. Met Ziggo Sport op kanaal 14 zit je goed. Wat staat er dit najaar op het programma? Bekijk de opstelling:

Sport

SuperSportWeekend bij Ziggo Sport

Ben jij een super supporter van alle sporten? Van golf tot tennis en van voetbal tot Formule 1? Dan zit je goed bij Ziggo Sport Totaal. Je kijkt namelijk het hele weekend gratis naar je favoriete sporten.