Ajax en PSV op jacht naar Samba Sam

Ajax en PSV op jacht naar Samba Sam

Samba Sam kwam in 2014 over van IFK Göteborg en was vorig seizoen goed voor 8 doelpunten in 21 competitieduels. Dit jaar staat de teller op 2 goals na 12 duels.

Charly Musonda is een groot talent, maar bij Chelsea speelt de Belg niets. De teller staat voor de 19-jarige middenvelder op nul minuten en dus wil hij weg. Foot Mercato schrijft dat Manchester United een bedrag van 14 miljoen euro heeft gereserveerd om Musonda te halen. Ook Paris Saint-Germain, Manchester City en Arsenal zijn attent.'Pep gaat steenrijk worden'

Voor Josep Guardiola groeien de bomen tot aan de hemel. De succescoach van Bayern München heeft een aflopend contract, maar kan voor een astronomisch bedrag bijtekenen, kopt The Daily Mirror. Voor een jaarsalaris van circa 24 miljoen euro moeten de hebberige handen van Manchester City en Chelsea op afstand gehouden worden. 

De 3-2 zege van Sevilla op Real Madrid is ook bij Borussia Dortmund met gejuich ontvangen. Het leverde de Duitsers 11 miljoen euro op. Het vijfde optreden van Ciro Immobile in de hoofdmacht heeft volgens Bild de verkoopclausule geactiveerd. De Italiaan was tot het vijfde duel nog huurling. Immobile luisterde de feestdag op met zijn eerste treffer.