Ziggo Sport Voetbal  

   Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

Ziggo Sport Voetbal

De beste internationale duels

Bij Ziggo Sport zie je de sterkste en mooiste voetbalcompetities ter wereld!

Bekijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League! Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië plus de competities in Portugal, Schotland en België.

Presentatoren

image Europees topvoetbal

Europees topvoetbal

Spanje heeft de sterkste competitie en daar zie je de beste voetballers van de wereld in actie: Lionel Messi van Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Engeland is de bakermat van het voetbal en heeft misschien wel de mooiste en populairste competitie van de wereld: de Premier League. Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië en de competities in Portugal, Schotland en België. En als sappige kers op de taart beleef je ook de Champions League en de kwalificatieduels voor het WK in 2018.

Meer buitenlands voetbal en andere sporten zien?

Abonneer nu op Ziggo Sport Totaal
Agenda

Alles wat je moet weten over Juventus – Real Madrid

Zaterdag 3 juni - 20.45 uur

Real Madrid gaat vol in de verdediging. Oké, niet per se op het veld, maar wel om de cup met

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Preview: Real Madrid - Barcelona

Yes! Het is weer tijd voor de mooiste wedstrijd in de beste competitie ter wereld! En nog superspannend ook want de uitslag kan weleens bepalend zijn voor de competitie!

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Voor ieder wat wils deze week. Van dameshandbal tot City - Liverpool. En laten we de Six Nations match Ierland - Engeland niet vergeten. Je hoeft de deur in elk geval niet uit.