Annuleer
 
 Ziggo Sport Voetbal
 

   Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

Bij Ziggo Sport zie je de sterkste en mooiste voetbalcompetities ter wereld!

Bekijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League! Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië plus de competities in Portugal, Schotland en België.

Europees topvoetbal

Spanje heeft de sterkste competitie en daar zie je de beste voetballers van de wereld in actie: Lionel Messi van Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Engeland is de bakermat van het voetbal en heeft misschien wel de mooiste en populairste competitie van de wereld: de Premier League. Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië en de competities in Portugal, Schotland en België. En als sappige kers op de taart beleef je ook de Champions League en de kwalificatieduels voor het WK in 2018.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.

Voetbal

Januari bekermaand

Een nieuw jaar, dezelfde bekers. Leuke wedstrijden in de Copa del Rey, de halve finales van de League Cup en de achtste finales van de Coppa Italia. Spannend! 

Evenement is geweest

Start 2e seizoenshelft Eredivisie

Laten we hopen dat ze bij GA Eagles en AZ niet al te bijgelovig zijn. Aan deze twee clubs de eer om de tweede seizoenshelft af te trappen... op vrijdag 13 januari. 

Voetbal

Eredivisie: speelronde 19

Het Eredivisie-weekend gaat van start met de Twentse derby. Ook de zondag begint goed met het altijd beladen duel FC Utrecht - Ajax. En stoomt Feyenoord door naar de Coolsingel?