Ziggo Sport Voetbal  

   Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

Ziggo Sport Voetbal

De beste internationale duels

Bij Ziggo Sport zie je de sterkste en mooiste voetbalcompetities ter wereld!

Bekijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League! Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië plus de competities in Portugal, Schotland en België.

Presentatoren

image Europees topvoetbal

Europees topvoetbal

Spanje heeft de sterkste competitie en daar zie je de beste voetballers van de wereld in actie: Lionel Messi van Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Engeland is de bakermat van het voetbal en heeft misschien wel de mooiste en populairste competitie van de wereld: de Premier League. Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië en de competities in Portugal, Schotland en België. En als sappige kers op de taart beleef je ook de Champions League en de kwalificatieduels voor het WK in 2018.

Meer buitenlands voetbal en andere sporten zien?

Abonneer nu op Ziggo Sport Totaal
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?