Annuleer
   Ziggo Sport Voetbal  

   Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

Bij Ziggo Sport zie je de sterkste en mooiste voetbalcompetities ter wereld!

Bekijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League! Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië plus de competities in Portugal, Schotland en België.

Europees topvoetbal

Spanje heeft de sterkste competitie en daar zie je de beste voetballers van de wereld in actie: Lionel Messi van Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Engeland is de bakermat van het voetbal en heeft misschien wel de mooiste en populairste competitie van de wereld: de Premier League. Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië en de competities in Portugal, Schotland en België. En als sappige kers op de taart beleef je ook de Champions League en de kwalificatieduels voor het WK in 2018.

Agenda

Preview: Ajax - Legia Warschau

Donderdag 23 februari - 19.00 uur

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moe

Preview: Feyenoord - PSV

Zondag 26 februari - 14.30 uur

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen

Preview: Liverpool - Arsenal

Zaterdag 4 maart

Op papier is Liverpool - Arsenal 'maar' een subtopper. Toch zullen de vonken er op Anfield Road

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.

Ajax

ZiggoCam: Lasse Schöne

De ZiggoCam geeft je een uniek kijkje in het leven van bekende Ajaxspelers. Lasse Schöne praat als allereerste over zijn ambities in de Europa League, zijn Deense voorgangers en zijn gezinsleven.

Sport

Kijk voetbal met een dagpas

Dagje Eredivisie kijken? Of juist de Bundesliga? Een FOX Sports Dagpas bestel je op je mediabox. Hier vind je per dag welke wedstrijden je kunt zien.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 22

Koploper Feyenoord ontvangt FC Groningen. Dat wil revanche voor de klap die het op de eerste speeldag kreeg. PSV sluit het weekend af met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.