Annuleer
   Ziggo Sport Voetbal  

   Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

Bij Ziggo Sport zie je de sterkste en mooiste voetbalcompetities ter wereld!

Bekijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League! Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië plus de competities in Portugal, Schotland en België.

Europees topvoetbal

Spanje heeft de sterkste competitie en daar zie je de beste voetballers van de wereld in actie: Lionel Messi van Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Engeland is de bakermat van het voetbal en heeft misschien wel de mooiste en populairste competitie van de wereld: de Premier League. Ook zit je goed met bekerspektakel uit Engeland en Italië en de competities in Portugal, Schotland en België. En als sappige kers op de taart beleef je ook de Champions League en de kwalificatieduels voor het WK in 2018.

Agenda

Preview: Bayern München - Borussia Dortmund

Zaterdag 8 april

FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn. En ook dit jaar gaat de ster niet onde

Kwartfinales Champions League

Dinsdag 11 april

April staat in het teken van de kwartfinales van de Champions League. Twee keer vier topduels die je

Preview: Real Madrid - Barcelona

Zondag 23 april

Yes! Het is weer tijd voor de mooiste wedstrijd in de beste competitie ter wereld! En nog superspann

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Preview: Real Madrid - Barcelona

Yes! Het is weer tijd voor de mooiste wedstrijd in de beste competitie ter wereld! En nog superspannend ook want de uitslag kan weleens bepalend zijn voor de competitie!

Voetbal

Kwartfinales Champions League

April staat in het teken van de kwartfinales van de Champions League. Twee keer vier topduels die je natuurlijk allemaal bij Ziggo Sport Totaal ziet!

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Rugbyfans opgelet! Aanstaande vrijdag kijk je de Six Nations match Wales - Ierland live op kanaal 14! En het getrek en getackel gaat zondag net zo hard verder tijdens Celtic - Rangers. 

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.