Annuleer
Over ABNWTT

Over ABNWTT

Update: naast Federer en Kyrgios heeft ook Richard Gasquet zich moeten terugtrekken wegens een blessure.

De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Vrijwel alle legendes van het internationale tennis hebben deelgenomen: van Arthur Ashe,  tot Roger Federer. Federer, zeventienvoudig Grand Slam winnaar en huidig nummer twee van de wereld, neemt voor de negende keer deel aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De Zwitser gaat in Ahoy op jacht naar zijn derde toernooizege. De Nederlander Jean-Julien Rojer en de Roemeen Horia Tecau gingen tijdens de editie van 2015 met de dubbeltitel naar huis.

Ontmoet je tennishelden 
Het ABN AMRO World Tennis Tournament is méér dan een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Tennis Plaza een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waarbij zelfs een ontmoeting met de spelers tot de mogelijkheden behoort.

Speel mee! 
Op Sports Plaza is een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvormen beoefend kunnen worden onder deskundige leiding. Het aanbod, met vele tennis gerelateerde activiteiten, biedt jong en oud voldoende ruimte om zelf een unieke tenniservaring op te doen. Op Sports Plaza zijn tevens de trainingen van de toppers te bekijken en wordt van dinsdag tot en met zaterdag het 8e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Tennis

Davis Cup: Bosnië - Nederland

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons voor de play-offs voor de wereldgroep in 2018. Makkelijk wordt het niet.

Tennis

Fed Cup: Wit-Rusland - Nederland

Weet je nog? Onze dames zetten vorig jaar Rusland verrassend opzij in de kwartfinale van de Fed Cup. Dit jaar treffen ze Wit-Rusland. Als dat geen uitgelezen kans is om weer zo'n stunt uit te halen.

Tennis

Australian Open 2017

Is het hartje zomer in Melbourne? Dan is het tijd voor de eerste grand slam van het jaar. En meteen ook de zwaarste. Dus je winterjas kan uit en je sjaal en muts af. Want warm krijg je het vanzelf.

Tennis

WTA Elite Trophy Zhuhai

Kiki Bertens' jaar kon natuurlijk al niet meer stuk. En nu mag ze geheel onverwachts ook nog meedoen aan de WTA Elite Trophy in het Chinese Zhuhai. Een heerlijke en verdiende kers op de taart.

Nieuws