Ziggo Sport Tennis

Ziggo Sport Tennis

 

De beste tennislanden treffen elkaar in de Davis Cup en de Fed Cup. Je ziet de duels op Ziggo Sport.

En je haalt je tennishart ook nog op met de aces en matchpoints tijdens de WTA en de ATP World Tour.

Commentatoren

image Meer Tennis op Ziggo Sport (Totaal)

Meer Tennis op Ziggo Sport (Totaal)

Goed nieuws voor tennisliefhebbers; in 2016 zorgen Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal er opnieuw voor dat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen. Dit kun je verwachten: 

  • Davis Cup
  • Fed Cup
  • ATP: verschillende toernooien uit de ATP 250 tour gedurende het jaar

 

image ABN AMRO World Tennis Tournament

ABN AMRO World Tennis Tournament

In februari 2016 vond het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Een toernooi met een rijke tennishistorie. Het behoort tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld en de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland. 

Naar de AAWTT pagina
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Tennis

BNP Paribas Open: Indian Wells

Indian Wells is het eerste ATP-toernooi van dit jaar waar weer 1.000 ATP-punten te verdienen zijn. Vijfvoudig winnaar Novak Djokovic gaat voor titelprolongatie en dus zijn zesde titel.

Tennis

ATP World Tour 250: Sofia Open

Het Sofia Open is voor veel spelers een mooie opwarmer voor het ABN AMRO WTT volgende week. Dat had het ook moeten zijn voor een aantal Nederlanderse deelnemers.

Tennis

ABN AMRO WTT 2017

Het is alweer even geleden dat een Nederlander 's lands grootste tennistoernooi won. En ook dit jaar gaat het hem niet worden. Wie weet maken we nog kans in het dubbelspel.

Tennis

Davis Cup 2016: finale

Zo op papier wordt het dit weekend appeltje-eitje voor Kroatië. Maar de Argentijnen voelen de druk. Na vier verloren finales wordt het tijd dat ze die enorme cup eens mee naar huis nemen.

Nieuws