Spaanse furie: Real – Atlético en Barça – Sevilla

Spaanse furie: Real – Atlético en Barça – Sevilla

Waar twee honden vechten om een been…

Waar twee honden vechten om een been…

Bij Ziggo Sport is het weer smullen komend weekend met live 2 wedstrijden uit de top van de Primera División. Nummer 3 Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen de nummer 2 Atlético. Lijstaanvoerder Barça ontvangt nummer 5 Sevilla.

Er staat in Madrid deze keer nog meer op het spel dan normaal in het altijd toch al zo verhitte duel tussen Real en Atlético. Alleen winst telt in deze editie van dé Madrileense stadsderby, niets anders. Koploper Barcelona heeft namelijk al 8 punten meer dan Atleti en 9 meer dan de Koninklijke. Daardoor is zelfs een gelijkspel al haast een definitieve overgave in de strijd om de landstitel. Bij beide teams gaan zaterdagmiddag dan ook geheid de remmen los in Santiago Bernabéu. 

De Catalanen slaan een enorme slag als ze zondagavond in Camp Nou winnen van Sevilla. Een zege op de Andalusiërs zorgt er sowieso voor dat de riante voorsprong op Atlético Madrid en Real Madrid niet slinkt. Barcelona aast bovendien op revanche. Sevilla was eerder dit seizoen in Sánchez Pizjuán namelijk de laatste club die won van de regerend La Liga-kampioen. Sindsdien is de ploeg van Luis Enrique al 32 wedstrijden ongeslagen.

Je beleeft het live bij Ziggo Sport op kanaal 14:
Real Madrid – Atlético Madrid, zaterdag 27 februari om 16.00 uur
FC Barcelona – Sevilla FC, zondag 28 februari om 20.30 uur