La Liga live: ronde 24 op kanaal 14

La Liga live: ronde 24 op kanaal 14

Real – Bilbao, Getafe – Atlético en Barça – Celta

Tijdens Valentijn is er gelukkig gewoon Spaans voetbal op 14! Met ditmaal live de wedstrijden van de top 3. Op zaterdag beginnen we met Real Madrid – Athletic Bilbao. Real staat momenteel derde in de Primera División, maar is nog lang niet kansloos voor de titel. Het sterrenensemble is de laatste tijd onder leiding van coach Zidane aardig op schot in het eigen Bernabéu. Worden de Basken uit Bilbao ook kanonnenvoer voor de Koninklijke?

Nummer 2 Atlético Madrid heeft zich de laatste jaren brutaal tussen Real Madrid en Barcelona genesteld. Ook dit seizoen doet de ploeg van Diego Simeone dus volop mee in de verhitte titelstrijd. Maar Getafe, het kleine broertje uit Madrid, zal er zondag alles aan doen om het grote Atleti het leven zuur te maken. Verwacht geen broederliefde, maar een burenruzie.

Koploper Barcelona neemt het op tegen Celta de Vigo. Een bijzondere ontmoeting voor Luis Enrique, die 2 seizoenen de ploeg uit Vigo onder zijn hoede had. Met zijn uitstekende prestaties verdiende hij een terugkeer bij zijn oude liefde Barça. Nu spelen de Catalanen dus tegen Celta, waar John Guidetti weer eens hoopt te mogen starten. Het wordt zeker geen makkelijke opgave voor Messi en co. Afgelopen weekend hadden ze ook al verrassend veel moeite met hekkensluiter Levante.

Gaat dat zien bij Ziggo Sport op kanaal 14:

Real Madrid – Athletic Bilbao, zaterdag 13 februari om 16.00 uur
Getafe – Atlético Madrid, zondag
14 februari om 18.15 uur
Barcelona – Celta de Vigo, zondag
14 februari om 20.30 uur