Vorige Peptalk: Churandy Martina, Van Hanegem en meer

Vorige Peptalk: Churandy Martina, Van Hanegem en meer

Churandy Martina schoof maandagavond aan in Peptalk, dé sporttalkshow van Ziggo Sport met presentator Jack van Gelder en sidekick Frank Evenblij. 

De Nederlandse atleet van Antilliaanse afkomst plaatste zich onlangs met een Nederlands record voor het WK Indoor in Portland. Na het WK (17 t/m 20 maart) blijft Martina in Amerika om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

Maandagnacht was de 65e editie van de NBA All Star Game, de basketbalstrijd tussen de oost- en westkust van de VS. Voormalig NBA-speler Geert Hammink (Orlando Magic en Golden State Warriors) en Worthy de Jong (ZZ Leiden) hadden de wedstrijd gekeken en bespraken de hoogtepunten uit dit spectaculaire duel.

Het Feyenoord-hart van Willem van Hanegem heeft het zwaar te verduren de afgelopen weken. Zeven nederlagen op rij, commotie rondom Kenneth Vermeer en morrende supporters in Rotterdam-zuid. Kan Feyenoord zondag tegen Roda JC het tij keren?

Frank Evenblij ging op bezoek bij (oud-)Willem II spelers Arjan Swinkels en Frank van der Struijk. Beide voetballers maakten onderdeel uit van het elftal van 2009 dat dit jaar in opspraak raakte. De KNVB kwam eerder maandag met het nieuws dat er nu daadwerkelijk bewijs is gevonden voor matchfixing.

Mart Smeets praatte in zijn column over de legendarische oud-schaatser Eric Heiden. De Amerikaan pakte in 1980 op de Winterspelen in Lake Placid maar liefst vijf keer individueel goud.

Peptalk, iedere maandag om 19.50 uur op Ziggo Sport