Boulahrouz denkt aan stoppen

Boulahrouz denkt aan stoppen

Khalid Boulahrouz weet op dit moment niet zo goed of hij zich voetballer of ex-voetballer moet noemen. Ik denk dat ik me momenteel in niemandsland bevind', vertelde de 34-jarige ex-international in Peptalk.

De 35-voudig international vertrok na vorig seizoen bij Feyenoord, maar is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. Toch speelt er nog steeds niets concreets. 'Het is allemaal een beetje vaag. Ik verwacht er niet veel van', aldus Boulahrouz, die dus waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd als profvoetballer al heeft gespeeld.

Boulahrouz speelde zich in de kijker bij RKC, waardoor hij in 2004 een transfer verdiende naar Hamburger SV. In de Bundesliga beleefde de verdediger zijn succesvolste periode. Na twee mindere seizoen Chelsea, waar hij weinig speelminuten maakte, werd hij verhuurd aan Sevilla. Ook daar speelde hij nauwelijks.

Bij VfB Stuttgart speelde Boulahrouz vervolgens nog vier seizoenen op het hoogste niveau in Duitsland. Daarna volgde nog een kort avontuur bij Sporting Portugal, waarna hij via Brondby weer in de Eredivisie terecht kwam bij Feyenoord. Bij de Rotterdamse topclub bleef het echter bij één seizoen.