Annuleer
Peptalk 

Peptalk 

Elke maandag om 19.00 uur op kanaal 14

Iedere maandag zie je Peptalk bij Ziggo Sport. Met Jack van Gelder, Frank Evenblij en Mart Smeets.

In Peptalk blikken Jack van Gelder en Frank Evenblij elke maandag terug op de afgelopen sportweek. Deze talkshow, waar ongezouten meningen en humor de boventoon voeren, is exclusief te zien op Ziggo Sport.

Bekijk hieronder wat je van Peptalk kunt verwachten. Veel kijkplezier!

De week van Frank Evenblij

Frank Evenblij praat de kijker na het weekend op geheel eigen wijze bij over het afgelopen sportweekend. Met opvallende fragmenten en grappige voorbeelden laat Evenblij zien wat je absoluut niet gemist mag hebben.

Kijken met kenners

In Kijken met kenners wordt er met kenners dieper ingegaan op verschillende sporten. Dit zal voornamelijk gebeuren op het gebied van autosport. Olav Mol duidt dan bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de Formule 1-wereld.

Column: De Mart

In zijn wekelijkse column bespreekt Mart Smeets memorabele gebeurtenissen uit de sportgeschiedenis.

FAQ

Kan ik de opnames bijwonen?

Ja. Aanmelden kan via deze pagina.

Is Peptalk alleen te zien bij Ziggo Sport?

Peptalk is elke maandag om 19.00 uur live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. De uitzending wordt herhaald op Ziggo Sport Select.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Peptalk

Peptalk: Veltman, Gesink en Tuitert

Joël Veltman is vanavond te gast bij Peptalk. De verdediger vertelt Jack van Gelder een dag na de Klassieker tegen Feyenoord over het seizoen van Ajax, zijn rol in Oranje en de rechtsbackpositie.

Peptalk

Peptalk: Van der Breggen en Gerbrands

Olympisch kampioene Anna van der Breggen en algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV zijn maandagavond om 19.00 te gast bij Peptalk, de ontspannen talkshow van presentator Jack van Gelder en sidekick Frank Evenblij.

Formule 1

Verstappen: 'Samen naar de psychiater'

Een dag na zijn zevende plek in de GP van Italië schoof Max Verstappen aan bij Peptalk. De jonge Red Bull-coureur kreeg de afgelopen week de nodige kritiek. Vooral de reactie van Niki Lauda was niet mals.