Annuleer
Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

Voor de echte sportfan

Kijk op Ziggo Sport Totaal 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste sport.

Ziggo Sport Totaal laat je meer dan 5500 uur per jaar live televisiekijken naar de beste sporten op maar liefst 6 kanalen. Dat betekent veel live Europees topvoetbal, maar natuurlijk ook sporten als golf, tennis, basketbal en Formule 1 op Ziggo Sport.

Zes topsportkanalen

Met Ziggo Sport Totaal kijk je dag in dag uit sport, op maar liefst zes premium sportkanalen. Je krijgt Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Select en twee Ziggo Sport Extra kanalen. Wat je favoriete sport ook is, je hoeft geen seconde meer te missen.

Europees topvoetbal

Kijk live de wedstrijden uit de Champions League en volg meerdere wedstrijden tegelijk met het schakelprogramma. Daarnaast zie je ieder weekend 6 wedstrijden uit de Spaanse competitie. Verder veel topwedstrijden uit de League Cup, Coppa Italia en Copa del Rey. En vanaf augustus ook de Premier League!

Formule 1 en racing

Geniet 24/7 van alle Formule 1 trainingen, kwalificaties en races. En met de extra live feeds zie je de pitlane, on board, highlights, lap times en een driver tracker. Daarnaast volg je live de IndyCar, NASCAR, DTM en meer.

Tennis, basketbal, atletiek en rugby

Je ziet het beste vrouwentennis uit de WTA Tour. Ook de Davis Cup, de Fed Cup en de ATP Tour – inclusief het prestigieuze ABN Amro WTT in Rotterdam – zenden we rechtstreeks uit. NBA Basketbal komt bij je binnen, niet alleen de Play-offs, maar ook de Finals en het All-star Weekend. Atletiekliefhebbers kijken de hele Diamond League en echte rugbyfans wanen zich in de uitverkochte stadions tijdens Six Nations.

Agenda

GLORY 37: Los Angeles

Zaterdag 21 januari - 07.00 uur

Twee Nederlanders in de ring tijdens Glory 37: Jason Wilnis en Robin van Roosmalen. Dat wordt &oacut

Six Nations 2017

Zaterdag 04 februari

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je da

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.

Zaterdag 04 februari

Six Nations 2017

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je dan voor het toernooi je kampioensshirts al klaar hebt liggen, dan weet je dat je wordt aangepakt.

Voetbal

Januari bekermaand

Een nieuw jaar, dezelfde bekers. Leuke wedstrijden in de Copa del Rey, de halve finales van de League Cup en de achtste finales van de Coppa Italia. Spannend! 

Golf

Tournament of Champions 2017

Aloha 2017 en aloha PGA Tour! Voor de eerste PGA-wedstrijd van het nieuwe jaar verzamelt de wereldgolftop zich traditiegetrouw op het paradijselijke Hawaii. Mooier kun je het jaar niet beginnen.