Annuleer
Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

Voor de echte sportfan

Kijk op Ziggo Sport Totaal 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste sport.

Ziggo Sport Totaal laat je meer dan 5500 uur per jaar live televisiekijken naar de beste sporten op maar liefst 6 kanalen. Dat betekent veel live Europees topvoetbal, maar natuurlijk ook sporten als golf, tennis, basketbal en Formule 1 op Ziggo Sport.

Zes topsportkanalen

Met Ziggo Sport Totaal kijk je dag in dag uit sport, op maar liefst zes premium sportkanalen. Je krijgt Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Select en twee Ziggo Sport Extra kanalen. Wat je favoriete sport ook is, je hoeft geen seconde meer te missen.

Europees topvoetbal

Kijk live de wedstrijden uit de Champions League en volg meerdere wedstrijden tegelijk met het schakelprogramma. Daarnaast zie je ieder weekend 6 wedstrijden uit de Spaanse competitie. Verder veel topwedstrijden uit de League Cup, Coppa Italia en Copa del Rey. En vanaf augustus ook de Premier League!

Formule 1 en racing

Geniet 24/7 van alle Formule 1 trainingen, kwalificaties en races. En met de extra live feeds zie je de pitlane, on board, highlights, lap times en een driver tracker. Daarnaast volg je live de IndyCar, NASCAR, DTM en meer.

Tennis, basketbal, atletiek en rugby

Je ziet het beste vrouwentennis uit de WTA Tour. Ook de Davis Cup, de Fed Cup en de ATP Tour – inclusief het prestigieuze ABN Amro WTT in Rotterdam – zenden we rechtstreeks uit. NBA Basketbal komt bij je binnen, niet alleen de Play-offs, maar ook de Finals en het All-star Weekend. Atletiekliefhebbers kijken de hele Diamond League en echte rugbyfans wanen zich in de uitverkochte stadions tijdens Six Nations.

Agenda

Six Nations 2017

Zaterdag 25 februari - 20.00 uur

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je da

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Zaterdag 25 februari - 20.00 uur

Six Nations 2017

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je dan voor het toernooi je kampioensshirts al klaar hebt liggen, dan weet je dat je wordt aangepakt.

Primera División

Primera División: speelronde 21

Real Madrid was afgelopen weekend de lachende derde: zelf won het vrij eenvoudig en directe concurrenten Sevilla en Barcelona verspilden punten. Dit weekend moet het op bezoek bij Celta de Vigo.

Premier League

Premier League: speelronde 23

Chelsea zag de concurrentie punten verspillen en lijkt fluitend op weg naar de zesde landstitel. Deze speelronde moet het op bezoek bij Liverpool, een echte kraker op Anfield.

Vechtsport

GLORY 37: Los Angeles

Twee Nederlanders in de ring tijdens Glory 37: Jason Wilnis en Robin van Roosmalen. Dat wordt óf vrijdagavond een nachtje doortrekken, óf zaterdag heel vroeg op. Are you ready to rumble?!