Annuleer
Over Ziggo Sport
?

Over Ziggo Sport

Het plezier van de mooiste duels

Alle klanten van Ziggo kijken Ziggo Sport. Gratis op kanaal 14. Het enige wat je nodig hebt, is digitale televisie van Ziggo.

Je kijkt live de mooiste duels uit binnen- en buitenland. Met onder andere het mooiste van de Premier League, Primera División, Formule 1, de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek.

Sport over de volle breedte

Alle topsporten komen voorbij op Ziggo Sport. Greep uit het aanbod: Primera División, Premier League, Formule 1, de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek.

Gratis voor alle Ziggo klanten

Ziggo Sport is voor Ziggo klanten gratis te zien op kanaal 14. Je hebt alleen digitale televisie nodig.

Talkshow ‘Peptalk’ met Jack en Frank

De belangrijkste ontmoetingen, krachtmetingen en topprestaties van de afgelopen sportweek zie je op maandag bij Jack van Gelder en Frank Evenblij. Olav Mol geeft deskundig racecommentaar en Mart Smeets opent zijn bibliotheek.

Live wedstrijden onderweg op smartphone en tablet

De mooiste wedstrijden kijk je het liefst live. Met de Ziggo GO app kun je Ziggo Sport live kijken op je smartphone en tablet.

Live topwedstrijden op kanaal 14

Op Ziggo Sport zie je de grote duels. De verhalen vol drama. Pas op het scherpst van de snede, wordt sport entertainment. Het verschil? Daar kijk je niet alleen naar, daar ga je voor zitten. Op het puntje van je stoel. Zet ’m op 14.

Bekijk de Ziggo Sport TV-gids

Ook op de slaapkamer?

Het mooie is dat je ook op je tweede en derde televisie in huis digitaal kunt kijken. Als je tv daarvoor geschikt is en het toestel staat in de buurt van een kabelaansluiting dan krijg je dit eenvoudig voor elkaar.

Voor de echte sportfan is er Ziggo Sport Totaal

Als je echt niets wilt missen, trakteer je jezelf op Ziggo Sport Totaal - voorheen Sport1. Zes premium sportkanalen, 24 uur per dag, 7 dagen per week non-stop sport. Volg live de Champions League of de Primera División, de Premier League, de PGA Tour, de Davis Cup, Formule 1, NASCAR, Indycar, de NBA of de Diamond League – en mis geen seconde!

Agenda

Preview: Ajax - Feyenoord

Zondag 2 april - 14.30 uur

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterd

Ronde van Baskenland 2017

Maandag 3 april - 12.00 uur

Zes dagen lang anderen het snot voor de ogen zien fietsen. Heerlijk! En er zitten wat lekkere beklim

Davis Cup: Bosnië - Nederland

Vrijdag 7 april

In de verte lonkt het hoogste Davis Cup-niveau weer. Want bij winst op Bosnië plaatsen we ons v

Preview: Bayern München - Borussia Dortmund

Zaterdag 8 april

FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn. En ook dit jaar gaat de ster niet onde

F1 Grand Prix van China

Zondag 9 april

Het Shanghai International Circuit is het decor van de tweede grand prix van dit seizoen. Beleef de

Kwartfinales Champions League

Dinsdag 11 april

April staat in het teken van de kwartfinales van de Champions League. Twee keer vier topduels die je

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Zondag 2 april - 14.30 uur

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Veelgestelde vragen

Waarom introduceert Ziggo de zender Ziggo Sport?

Dat doen we omdat we geloven in de kracht van entertainment. En sport is entertainment. We begonnen ooit met de Ziggo Dome, waar duizenden mensen de mooiste momenten beleven. Inmiddels sponsoren we Ajax en nu brengen we ook Ziggo Sport bij iedereen in de huiskamer. De sportzender met de mooiste duels, die garant staan voor entertainment. En dat bieden we je met heel veel plezier.

Kan ik ook Ziggo Sport kijken zonder digitale televisie?

Iedere Ziggo klant kan Ziggo Sport via de laptop kijken op Horizon.tv en op de tablet en smartphone met de Horizon Go app. Hier heb je wel een internetverbinding voor nodig. Wil je thuis op de televisie Ziggo Sport kijken dan kun je het beste je abonnement omzetten naar een waarbij je een mediabox ontvangt. Bel hiervoor 0900-0730 (normaal tarief). Daarnaast zijn er televisies geschikt om digitaal televisie te kijken zonder mediabox. Lees hierover meer op digitaal kijken zonder kastje.

Wat is het verschil met Ziggo Sport Totaal?

Ziggo Sport Totaal biedt 6 kanalen met de grootste sporten. Je hebt dus veel meer keuze. Champions League wedstrijden zijn bijvoorbeeld alleen bij Ziggo Sport Totaal te zien. Dit pakket is er voor de echte sportliefhebber die niets wil missen. Op Ziggo Sport zie je een selectie uit het complete aanbod van Ziggo Sport Totaal. Dus de mooiste duels. En natuurlijk de exclusieve talkshow Peptalk met Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Kan ik als zakelijke klant ook Ziggo Sport ontvangen?

Ja, alle klanten van Ziggo met digitale tv via het coaxnetwerk krijgen Ziggo Sport in zowel HD als SD. Wel is er een geschikte ontvanger of televisie nodig om de zender te kunnen ontvangen.

Kleinzakelijke klanten kunnen Ziggo Sport ook kijken via de Horizon Go app of inloggen op horizon.tv.

Verandert er iets voor mij als klant?

Alle klanten die digitale tv hebben, krijgen de nieuwe zender Ziggo Sport in zowel HD als SD. Digitale tv zit in alle tv-pakketten van Ziggo, maar je hebt wel een ontvanger of geschikte televisie nodig om digitaal te kunnen kijken. Kijk je nog analoog televisie, dan is Ziggo Sport alleen via de Horizon Go app en via Horizon.tv te ontvangen.

Lees meer over digitale tv zonder smartcard