Annuleer
Over Ziggo Sport
?

Over Ziggo Sport

Het plezier van de mooiste duels

Alle klanten van Ziggo kijken Ziggo Sport. Gratis op kanaal 14. Het enige wat je nodig hebt, is digitale televisie van Ziggo.

Je kijkt live de mooiste duels uit binnen- en buitenland. Met onder andere het mooiste van de Premier League, Primera División, Formule 1, de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek.

Sport over de volle breedte

Alle topsporten komen voorbij op Ziggo Sport. Greep uit het aanbod: Primera División, Premier League, Formule 1, de NBA, golf, rugby, tennis en atletiek.

Gratis voor alle Ziggo klanten

Ziggo Sport is voor Ziggo klanten gratis te zien op kanaal 14. Je hebt alleen digitale televisie nodig.

Talkshow ‘Peptalk’ met Jack en Frank

De belangrijkste ontmoetingen, krachtmetingen en topprestaties van de afgelopen sportweek zie je op maandag bij Jack van Gelder en Frank Evenblij. Olav Mol geeft deskundig racecommentaar en Mart Smeets opent zijn bibliotheek.

Live wedstrijden onderweg op smartphone en tablet

De mooiste wedstrijden kijk je het liefst live. Met de Ziggo GO app kun je Ziggo Sport live kijken op je smartphone en tablet.

Live topwedstrijden op kanaal 14

Op Ziggo Sport zie je de grote duels. De verhalen vol drama. Pas op het scherpst van de snede, wordt sport entertainment. Het verschil? Daar kijk je niet alleen naar, daar ga je voor zitten. Op het puntje van je stoel. Zet ’m op 14.

Bekijk de Ziggo Sport TV-gids

Ook op de slaapkamer?

Het mooie is dat je ook op je tweede en derde televisie in huis digitaal kunt kijken. Als je tv daarvoor geschikt is en het toestel staat in de buurt van een kabelaansluiting dan krijg je dit eenvoudig voor elkaar.

Voor de echte sportfan is er Ziggo Sport Totaal

Als je echt niets wilt missen, trakteer je jezelf op Ziggo Sport Totaal - voorheen Sport1. Zes premium sportkanalen, 24 uur per dag, 7 dagen per week non-stop sport. Volg live de Champions League of de Primera División, de Premier League, de PGA Tour, de Davis Cup, Formule 1, NASCAR, Indycar, de NBA of de Diamond League – en mis geen seconde!

Agenda

Australian Open 2017

Maandag 16 januari - 00.00 uur

Is het hartje zomer in Melbourne? Dan is het tijd voor de eerste grand slam van het jaar. En meteen

Abu Dhabi HSBC Golf Championship 2017

Woensdag 18 januari - 04.30 uur

We hebben hem even moeten missen, onze golfheld. Maar Joost Luiten is terug van weggeweest. Het nieu

GLORY 37: Los Angeles

Zaterdag 21 januari - 07.00 uur

Twee Nederlanders in de ring tijdens Glory 37: Jason Wilnis en Robin van Roosmalen. Dat wordt &oacut

Six Nations 2017

Zaterdag 04 februari

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je da

Super Bowl LI 2017

Zondag 05 februari

Het is bijna tijd voor de Super Bowl! En dat betekent weer een nachtje vol grappige commercials en e

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.

Zaterdag 04 februari

Six Nations 2017

Er is geen toernooi in de wereld waar de rivaliteit zo groot is als bij de Six Nations. En als je dan voor het toernooi je kampioensshirts al klaar hebt liggen, dan weet je dat je wordt aangepakt.

Voetbal

Januari bekermaand

Een nieuw jaar, dezelfde bekers. Leuke wedstrijden in de Copa del Rey, de halve finales van de League Cup en de achtste finales van de Coppa Italia. Spannend! 

Evenement is geweest

Start 2e seizoenshelft Eredivisie

Laten we hopen dat ze bij GA Eagles en AZ niet al te bijgelovig zijn. Aan deze twee clubs de eer om de tweede seizoenshelft af te trappen... op vrijdag 13 januari. 

Veelgestelde vragen

Waarom introduceert Ziggo de zender Ziggo Sport?

Dat doen we omdat we geloven in de kracht van entertainment. En sport is entertainment. We begonnen ooit met de Ziggo Dome, waar duizenden mensen de mooiste momenten beleven. Inmiddels sponsoren we Ajax en nu brengen we ook Ziggo Sport bij iedereen in de huiskamer. De sportzender met de mooiste duels, die garant staan voor entertainment. En dat bieden we je met heel veel plezier.

Kan ik ook Ziggo Sport kijken zonder digitale televisie?

Iedere Ziggo klant kan Ziggo Sport via de laptop kijken op Horizon.tv en op de tablet en smartphone met de Horizon Go app. Hier heb je wel een internetverbinding voor nodig. Wil je thuis op de televisie Ziggo Sport kijken dan kun je het beste je abonnement omzetten naar een waarbij je een mediabox ontvangt. Bel hiervoor 0900-0730 (normaal tarief). Daarnaast zijn er televisies geschikt om digitaal televisie te kijken zonder mediabox. Lees hierover meer op digitaal kijken zonder kastje.

Wat is het verschil met Ziggo Sport Totaal?

Ziggo Sport Totaal biedt 6 kanalen met de grootste sporten. Je hebt dus veel meer keuze. Champions League wedstrijden zijn bijvoorbeeld alleen bij Ziggo Sport Totaal te zien. Dit pakket is er voor de echte sportliefhebber die niets wil missen. Op Ziggo Sport zie je een selectie uit het complete aanbod van Ziggo Sport Totaal. Dus de mooiste duels. En natuurlijk de exclusieve talkshow Peptalk met Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Kan ik als zakelijke klant ook Ziggo Sport ontvangen?

Ja, alle klanten van Ziggo met digitale tv via het coaxnetwerk krijgen Ziggo Sport in zowel HD als SD. Wel is er een geschikte ontvanger of televisie nodig om de zender te kunnen ontvangen.

Kleinzakelijke klanten kunnen Ziggo Sport ook kijken via de Horizon Go app of inloggen op horizon.tv.

Verandert er iets voor mij als klant?

Alle klanten die digitale tv hebben, krijgen de nieuwe zender Ziggo Sport in zowel HD als SD. Digitale tv zit in alle tv-pakketten van Ziggo, maar je hebt wel een ontvanger of geschikte televisie nodig om digitaal te kunnen kijken. Kijk je nog analoog televisie, dan is Ziggo Sport alleen via de Horizon Go app en via Horizon.tv te ontvangen.

Lees meer over digitale tv zonder smartcard