Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf

De European Tour of de Amerikaanse PGA Tour...

Bekijk de mooiste golfwedstrijden bij Ziggo Sport. De vier Majors zijn elk jaar razend spannend, net als de strijd om de Ryder Cup. Als Joost Luiten komend jaar goed presteert, dan is hij wellicht van de partij bij het Europese Ryder Cup-team in september 2016.

Commentatoren

Meer golf zien?

Abonneer je nu op Ziggo Sport Totaal
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Golf

Afslaan op de U.S. Open

Van 12 tot en met 18 juni komt de golfwereldtop samen voor de 117e U.S. Open in Erin, in de buurt van Milwaukee, Wisconsin. Het is de eerste keer dat het toernooi daar wordt gehouden.

Golf

Omega Dubai Desert Classic

Het wil Joost Luiten nog niet echt lukken tijdens de Desert Swing. Misschien dan in de laatste etappe van deze golftrilogie: Dubai, stad van de ongekende mogelijkheden. 

Golf

Tournament of Champions 2017

Aloha 2017 en aloha PGA Tour! Voor de eerste PGA-wedstrijd van het nieuwe jaar verzamelt de wereldgolftop zich traditiegetrouw op het paradijselijke Hawaii. Mooier kun je het jaar niet beginnen.

Ziggo Sport

Ziggo Sport 1 jaar

Ziggo Sport is jarig en dat vieren wij! We trakteren op een heel weekend live topsport, helemaal voor niks. Dus zet de sixpacks maar vast koud!

Golf

DP World Tour Championship 2016

Dubai is in zicht. De race zit er bijna op. In Sun City werd Joost Luiten netjes 14e. Een plek bij de eerste tien in het eindklassement van de European Tour is nog mogelijk. En dus kans op een bonus.

Nieuws