Annuleer
Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf

De European Tour of de Amerikaanse PGA Tour...

Bekijk de mooiste golfwedstrijden bij Ziggo Sport. De vier Majors zijn elk jaar razend spannend, net als de strijd om de Ryder Cup. Als Joost Luiten komend jaar goed presteert, dan is hij wellicht van de partij bij het Europese Ryder Cup-team in september 2016.

Commentatoren

Agenda

Plons!

Dinsdag 9 mei

Liters aan angstzweet hebben de vijver bij Hole 17 in Sawgrass al gevuld. Hoeveel ballen belanden er

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Golf

Omega Dubai Desert Classic

Het wil Joost Luiten nog niet echt lukken tijdens de Desert Swing. Misschien dan in de laatste etappe van deze golftrilogie: Dubai, stad van de ongekende mogelijkheden. 

Golf

Tournament of Champions 2017

Aloha 2017 en aloha PGA Tour! Voor de eerste PGA-wedstrijd van het nieuwe jaar verzamelt de wereldgolftop zich traditiegetrouw op het paradijselijke Hawaii. Mooier kun je het jaar niet beginnen.

Ziggo Sport

Ziggo Sport 1 jaar

Ziggo Sport is jarig en dat vieren wij! We trakteren op een heel weekend live topsport, helemaal voor niks. Dus zet de sixpacks maar vast koud!

Golf

DP World Tour Championship 2016

Dubai is in zicht. De race zit er bijna op. In Sun City werd Joost Luiten netjes 14e. Een plek bij de eerste tien in het eindklassement van de European Tour is nog mogelijk. En dus kans op een bonus.

Golf

World Cup 2016

We hopen natuurlijk dat Joost Luiten en Darius van Driel de World Cup of Golf dit jaar mee naar huis nemen. Is dat realistisch? Mwah nee. Al was het alleen maar omdat de beker zelf al meer dan 40 kilo weegt.