Win een gesigneerd shirt van Huntelaar of Ribery

Win een gesigneerd shirt van Huntelaar of Ribery

EVENEMENT IS GEWEEST
FOX Sports
04 april 2016, 10.00 uur
De prijzen zijn vergeven. Winnaars zijn op de hoogte gesteld.

In het weekend van 16 april speelt Bayern München thuis tegen Schalke 04, de clubs van de topspitsen Franck Ribéry en Klaas Jan Huntelaar. Wil jij een gesigneerd shirt winnen van een van deze voetbalhelden? Wacht dan geen seconde langer en voorspel de uitslag van Bayern München - Schalke 04! Deelname is mogelijk tot 16 april.

Win een gesigneerd shirt!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.

Fox Sports

Super Bowl 2017

Het is bijna tijd voor de Super Bowl! En dat betekent weer een nachtje vol grappige commercials en een heerlijke halftime show. Want wees eerlijk, die wedstijd is toch gewoon bijzaak?