UFC Fight Night Rotterdam

UFC Fight Night Rotterdam

EVENEMENT IS GEWEEST
FOX en FOX Sports
08 mei 2016, 16.30 uur
Voor het eerst komt het Ultimate Fighting Championship, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld, naar Nederland.

Alistair Overeem en Stefan Struve in actie voor eigen publiek

Op zondag 8 mei is Ahoy Rotterdam het decor van UFC Fight Night. Aan de UFC doen de beste vechters ter wereld mee. Ook Nederlanders, onder wie zwaargewicht Alistair Overeem, die in Ahoy de absolute publiekstrekker is. Het gevecht van Overeem tegen de Wit-Rus Andrei Arlovski staat als hoofdmenu op de kaart.

Fight Night Rotterdam is live te zien op FOX Sports 2, met Amerikaans commentaar. Op FOX Sports 4 wordt uitgebreid voor- en nabeschouwd vanuit Ahoy en zijn de gevechten te volgen met Nederlands commentaar.

Kijk via FOX en FOX Sports

image Kijk via FOX en FOX Sports

Kijk via FOX en FOX Sports

FOX doet zondag 8 mei rechtstreeks verslag van UFC FIGHT NIGHT in Rotterdam, het eerste UFC-evenement ooit in Nederland. Live vanuit Ahoy ontvangt presentator Neal Petersen vanaf 19.00 uur onder anderen Waldemar Torenstra, Rico Verhoeven, Roemer Trompert, Bob Schreiber en Edith Bosch. Samen blikken zij vooruit op het komende MMA-spektakel van de avond. Sverre Denis doet verslag van de laatste ontwikkelingen achter de schermen van de arena. Commentaar tijdens de wedstrijden op FOX is van Sander Schrik en Martijn de Jong. De originele Amerikaanse uitzending is tevens rechtstreeks te zien op FOX Sports 2.

 UFC Fight Night: Overeem vs. Arlovski

Zondag 8 mei komt de UFC voor het eerst naar Nederland. In een uitverkocht Ahoy in Rotterdam - de kaarten waren binnen drie uur uitverkocht - komen onder anderen de Nederlanders Alistair Overeem, Stefan Struve en Germaine de Randamie in actie voor eigen publiek. Presentator Neal Petersen ontvangt in de FOX-studio onder anderen Waldemar Torenstra, Rico Verhoeven, Roemer Trompert, Bob Schreiber en Edith Bosch. Sverre Denis bevindt zich achter de schermen en in de zaal rondom de Octagon voor updates en reportages. FOX is voor elke Ziggo klant met digitale televisie te ontvangenop kanaal 11.

UFC Countdown: 2 tot en met 7 mei op FOX

Vanaf maandag 2 mei telt FOX af naar de start van UFC FIGHT NIGHT in Rotterdam. Iedere dag om 20.50 uur brengen Neal Petersen en Sverre Denis in UFC Countdown het laatste nieuws en reportages. Hoe leven de Nederlandse vechters toe naar het eerste UFC-evenement in eigen land, wie zijn de Octagon Girls, interviews met de organisatoren achter de UFC en een dagboek van Bob Schreiber, trainer van Stefan Struve.

image Alistair Overeem

Alistair Overeem

komt sinds zes jaar uit in de UFC en heeft een MMA record van veertig overwinningen en veertien verliezen op zijn naam staan. In Ahoy neemt hij het op tegen zijn teamgenoot Andrei Arlovski. Stefan ‘Skyscraper’ Struve komt uit tegen de Braziliaan Antonio Silva en Germaine de Randamie moet zien af te rekenen met Anna Elmose. Het volledige wedstrijdschema is hier te zien. FOX en FOX Sports zenden vanaf 20.00 uur alle wedstrijden van de ‘main card’ live uit.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?