De laatste speelronden in de Eredivisie

De laatste speelronden in de Eredivisie

De ontknoping van het voetbalseizoen. Twee zondagse speelronden op 1 en 8 mei, met negen wedstrijden om 14.30 uur.

Wordt de titelstrijd op de laatste speeldagen beslist? Welke club degradeert rechtstreeks naar de Jupiler League? Wie spelen vanaf 12 mei in de play-offs om Europees voetbal? En welke clubs moeten gaan strijden om lijfsbehoud?

Hoe dan ook, op zondag 1 mei staat de derby van het Noorden op het programma, sc Heerenveen – FC Groningen. Een wedstrijd op zich, zoals dat zo mooi heet.  Ajax ontvangt deze dag FC Twente, Feyenoord gaat op bezoek bij Willem II en PSV speelt thuis tegen Cambuur. Op zondag 8 mei is FC Utrecht – AZ het mooiste affiche voor de neutrale toeschouwer. Ajax reist af naar Doetinchem voor het duel tegen De Graafschap, Feyenoord ontvangt N.E.C. en PSV treft PEC in Zwolle.   

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?