De ontknoping in de Eredivisie

De ontknoping in de Eredivisie

De beslissende fase van het voetbalseizoen is aangebroken, zowel in de kop als de staart van de Eredivisie.

Voor de titelkandidaten PSV en Ajax is april een relatief eenvoudige maand, waarin puntenverlies vermeden moet worden. De opvallendste duels voor de top 2: Ajax op 17 april thuis tegen FC Utrecht, de plaaggeest van de afgelopen jaren en de uitwedstrijd voor PSV bij Vitesse op 19 april. Twee dagen later is het tijd voor Heracles-Feyenoord. De Almeloërs zijn bezig aan een ijzersterk seizoen. Dit in tegenstelling tot de bezoekers uit Rotterdam, die door een dramatisch begin van de tweede seizoenshelft de droom op de eerste landstitel sinds 1999 uiteen zagen spatten. 

Agenda

Topper van de ijsberg

Zondag 17 september

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Eredivisie is back, baby!

Pff, wat duurde de zomerstop lang. Maar gelukkig beginnen de Eredivisie en Bundesliga weer! En wel op 11 en 18 augustus. Je ziet alle wedstrijden dit seizoen uiteraard bij FOX Sports. Wat kunnen we verwachten?

Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.