De ontknoping in de Eredivisie

De ontknoping in de Eredivisie

De beslissende fase van het voetbalseizoen is aangebroken, zowel in de kop als de staart van de Eredivisie.

Voor de titelkandidaten PSV en Ajax is april een relatief eenvoudige maand, waarin puntenverlies vermeden moet worden. De opvallendste duels voor de top 2: Ajax op 17 april thuis tegen FC Utrecht, de plaaggeest van de afgelopen jaren en de uitwedstrijd voor PSV bij Vitesse op 19 april. Twee dagen later is het tijd voor Heracles-Feyenoord. De Almeloërs zijn bezig aan een ijzersterk seizoen. Dit in tegenstelling tot de bezoekers uit Rotterdam, die door een dramatisch begin van de tweede seizoenshelft de droom op de eerste landstitel sinds 1999 uiteen zagen spatten. 

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.

Voetbal

Vierde ronde FA Cup

Dit weekend geen competitiewedstrijden maar de vierde ronde van de FA Cup. Het bekertoernooi waar voetbalminnend Engeland voor warmloopt. En dat begrijpen we best. 

Fox Sports

Preview: Feyenoord - PSV

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen. Gaat dat de mannen van Cocu lukken of blijkt de Kuip opnieuw een onneembare vesting?