Cup Koorts

Cup Koorts

Op woensdag 18 mei is de finale van de Europa League vanuit Basel in Zwitserland.

Daarna stijgt de exclusieve cup koorts verder op FOX Sports, in het weekend van 21 mei. De finales van de FA Cup, DFB Pokal én Copa del Rey staan dan op het programma. De FA Cup is het oudste bekertoernooi ter wereld (sinds 1871!), maar ook de Duitse (sinds 1935) en Spaanse (sinds 1903) versies kennen een lange en mooie traditie. Vooral de Spaanse bekerfinale is er een om opnieuw naar uit te kijken. Bekerhouder Barcelona staat wederom aan de aftrap, met het supertrio Messi, Suarez en Neymar. Tegenstander is Sevilla.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.

Voetbal

Vierde ronde FA Cup

Dit weekend geen competitiewedstrijden maar de vierde ronde van de FA Cup. Het bekertoernooi waar voetbalminnend Engeland voor warmloopt. En dat begrijpen we best. 

Fox Sports

Preview: Feyenoord - PSV

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen. Gaat dat de mannen van Cocu lukken of blijkt de Kuip opnieuw een onneembare vesting?