Cup Koorts

Cup Koorts

Op woensdag 18 mei is de finale van de Europa League vanuit Basel in Zwitserland.

Daarna stijgt de exclusieve cup koorts verder op FOX Sports, in het weekend van 21 mei. De finales van de FA Cup, DFB Pokal én Copa del Rey staan dan op het programma. De FA Cup is het oudste bekertoernooi ter wereld (sinds 1871!), maar ook de Duitse (sinds 1935) en Spaanse (sinds 1903) versies kennen een lange en mooie traditie. Vooral de Spaanse bekerfinale is er een om opnieuw naar uit te kijken. Bekerhouder Barcelona staat wederom aan de aftrap, met het supertrio Messi, Suarez en Neymar. Tegenstander is Sevilla.

Agenda

Topper van de ijsberg

Zondag 17 september

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Eredivisie is back, baby!

Pff, wat duurde de zomerstop lang. Maar gelukkig beginnen de Eredivisie en Bundesliga weer! En wel op 11 en 18 augustus. Je ziet alle wedstrijden dit seizoen uiteraard bij FOX Sports. Wat kunnen we verwachten?

Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.