Copa America Centenario
?

Copa America Centenario

EVENEMENT IS GEWEEST
04 juni 2016, 06.00 uur
Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor landenteams vindt voor het eerst in de geschiedenis plaats buiten het eigen continent.

Noord-Amerika, om precies te zijn de Verenigde Staten, is gastheer van de Copa America. En dat heeft alles te maken met het honderdjarige bestaan van het Zuid-Amerikaanse equivalent van het EK.

Op 4 juni trappen de VS en Colombia dit prachtige toernooi af in Californië. En op 26 juni is de finale in New Jersey. FOX Sports zendt alle wedstrijden live uit, dus dat wordt smullen. Want bij de zestien deelnemende landen staan grote namen aan de aftrap, onder wie Lionel Messi (Argentinië), Neymar (Brazilië), Luis Suàrez (Uruguay), James Rodríguez (Colombia) en PSV’er Andrés Guardado (Mexico).

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?

Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje?