Copa America Centenario
?

Copa America Centenario

EVENEMENT IS GEWEEST
04 juni 2016, 06.00 uur
Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor landenteams vindt voor het eerst in de geschiedenis plaats buiten het eigen continent.

Noord-Amerika, om precies te zijn de Verenigde Staten, is gastheer van de Copa America. En dat heeft alles te maken met het honderdjarige bestaan van het Zuid-Amerikaanse equivalent van het EK.

Op 4 juni trappen de VS en Colombia dit prachtige toernooi af in Californië. En op 26 juni is de finale in New Jersey. FOX Sports zendt alle wedstrijden live uit, dus dat wordt smullen. Want bij de zestien deelnemende landen staan grote namen aan de aftrap, onder wie Lionel Messi (Argentinië), Neymar (Brazilië), Luis Suàrez (Uruguay), James Rodríguez (Colombia) en PSV’er Andrés Guardado (Mexico).

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.

Voetbal

Vierde ronde FA Cup

Dit weekend geen competitiewedstrijden maar de vierde ronde van de FA Cup. Het bekertoernooi waar voetbalminnend Engeland voor warmloopt. En dat begrijpen we best. 

Fox Sports

Preview: Feyenoord - PSV

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen. Gaat dat de mannen van Cocu lukken of blijkt de Kuip opnieuw een onneembare vesting?