ATP 1000

ATP 1000

Maak je klaar voor de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid en Rome

In de aanloop naar Roland Garros, ’s werelds belangrijkste graveltoernooi, staan twee prestigieuze evenementen op gemalen baksteen op het programma: de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid (2-8 mei) en Rome (9-15 mei). Het toernooi vindt sinds 2002 in de Spaanse hoofdstad plaats en ontleent zijn faam onder meer aan het inmiddels verboden blauwe gravel waarop in 2012 werd gespeeld.

Het Romeinse toernooi wordt al sinds 1935 op het Foro Italico georganiseerd en had jarenlang de status van ‘vijfde Grand Slam’. Zowel in Madrid als Rome is Rafael Nadal overigens de recordwinnaar en ook dit jaar weer een van de favorieten.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.

Voetbal

Vierde ronde FA Cup

Dit weekend geen competitiewedstrijden maar de vierde ronde van de FA Cup. Het bekertoernooi waar voetbalminnend Engeland voor warmloopt. En dat begrijpen we best. 

Fox Sports

Preview: Feyenoord - PSV

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen. Gaat dat de mannen van Cocu lukken of blijkt de Kuip opnieuw een onneembare vesting?