ATP 1000

ATP 1000

Maak je klaar voor de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid en Rome

In de aanloop naar Roland Garros, ’s werelds belangrijkste graveltoernooi, staan twee prestigieuze evenementen op gemalen baksteen op het programma: de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid (2-8 mei) en Rome (9-15 mei). Het toernooi vindt sinds 2002 in de Spaanse hoofdstad plaats en ontleent zijn faam onder meer aan het inmiddels verboden blauwe gravel waarop in 2012 werd gespeeld.

Het Romeinse toernooi wordt al sinds 1935 op het Foro Italico georganiseerd en had jarenlang de status van ‘vijfde Grand Slam’. Zowel in Madrid als Rome is Rafael Nadal overigens de recordwinnaar en ook dit jaar weer een van de favorieten.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?

Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje?