ATP 1000

ATP 1000

Maak je klaar voor de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid en Rome

In de aanloop naar Roland Garros, ’s werelds belangrijkste graveltoernooi, staan twee prestigieuze evenementen op gemalen baksteen op het programma: de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid (2-8 mei) en Rome (9-15 mei). Het toernooi vindt sinds 2002 in de Spaanse hoofdstad plaats en ontleent zijn faam onder meer aan het inmiddels verboden blauwe gravel waarop in 2012 werd gespeeld.

Het Romeinse toernooi wordt al sinds 1935 op het Foro Italico georganiseerd en had jarenlang de status van ‘vijfde Grand Slam’. Zowel in Madrid als Rome is Rafael Nadal overigens de recordwinnaar en ook dit jaar weer een van de favorieten.

Agenda

Topper van de ijsberg

Zondag 17 september

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Eredivisie is back, baby!

Pff, wat duurde de zomerstop lang. Maar gelukkig beginnen de Eredivisie en Bundesliga weer! En wel op 11 en 18 augustus. Je ziet alle wedstrijden dit seizoen uiteraard bij FOX Sports. Wat kunnen we verwachten?

Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.