Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Robert Eenhoorn vertelde maandagavond in Peptalk alles over het succes van AZ, de nieuwe nummer drie van de eredivisie. De algemeen directeur van AZ schoof aan bij presentator Jack van Gelder en zijn sidekick Frank Evenblij, die zondag te gast was bij een familiefeestje van Jetro Willems in Rotterdam. De linksback van PSV neemt het woensdag op tegen Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League, de wedstrijd van het jaar in Eindhoven en omstreken.

Eenhoorn zag zondagavond vanaf zijn vaste plaats in De Kuip zijn grote liefde Feyenoord wederom niet winnen. Ook medesupporter Robin van Galen zal balen van het gelijkspel tegen Roda JC. De coach van de waterpolomannen maakt zich de komende weken op voor het olympisch kwalificatietoernooi en zal daar uitgebreid over praten bij Ziggo Sport.

Handbal
Henk Groener moet de handbalvrouwen volgende maand naar de Spelen in Rio de Janeiro leiden. De bondscoach hoorde vorige week dat sterspeelster Estavana Polman met hartklachten in het ziekenhuis was opgenomen. Het gaat inmiddels goed met haar, maar zal ze het OKT halen?

Hockey
Hockeyers Robert van der Horst, Robbert Kemperman en Jeroen Hertzberger gaan komend weekend de competitie hervatten en hoorden afgelopen week dat ze tot de selectie voor Rio behoren. Gaat het team van bondscoach Max Caldas daar goud pakken?

Column Mart Smeets
Mart Smeets besprak in zijn wekelijkse column de start van het wielerseizoen, die komend weekend in Vlaanderen officieus plaatsvindt met de Omloop Het Nieuwsblad.

Peptalk, iedere maandag om 19.50 uur op Ziggo Sport