Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Robert Eenhoorn vertelde maandagavond in Peptalk alles over het succes van AZ, de nieuwe nummer drie van de eredivisie. De algemeen directeur van AZ schoof aan bij presentator Jack van Gelder en zijn sidekick Frank Evenblij, die zondag te gast was bij een familiefeestje van Jetro Willems in Rotterdam. De linksback van PSV neemt het woensdag op tegen Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League, de wedstrijd van het jaar in Eindhoven en omstreken.

Eenhoorn zag zondagavond vanaf zijn vaste plaats in De Kuip zijn grote liefde Feyenoord wederom niet winnen. Ook medesupporter Robin van Galen zal balen van het gelijkspel tegen Roda JC. De coach van de waterpolomannen maakt zich de komende weken op voor het olympisch kwalificatietoernooi en zal daar uitgebreid over praten bij Ziggo Sport.

Handbal
Henk Groener moet de handbalvrouwen volgende maand naar de Spelen in Rio de Janeiro leiden. De bondscoach hoorde vorige week dat sterspeelster Estavana Polman met hartklachten in het ziekenhuis was opgenomen. Het gaat inmiddels goed met haar, maar zal ze het OKT halen?

Hockey
Hockeyers Robert van der Horst, Robbert Kemperman en Jeroen Hertzberger gaan komend weekend de competitie hervatten en hoorden afgelopen week dat ze tot de selectie voor Rio behoren. Gaat het team van bondscoach Max Caldas daar goud pakken?

Column Mart Smeets
Mart Smeets besprak in zijn wekelijkse column de start van het wielerseizoen, die komend weekend in Vlaanderen officieus plaatsvindt met de Omloop Het Nieuwsblad.

Peptalk, iedere maandag om 19.50 uur op Ziggo Sport

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Guus Meeuwis

Zaterdag 2 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

Vechtmaand bij FOX Sports

Traditiegetrouw is december UFC-maand. Dit jaar stappen twee Nederlanders in de kooi: Alistair Overeem en Gökhan Saki. Je ziet het live bij FOX Sports.

Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?